به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، ناسا سالهاست که مشغول تهیه و ساخت سیستمی برای مقابله با اشیای آسمانی است که حیات انسان را تهدید می کنند. درهمین راستا نیز این سازمان دفتر «هماهنگی دفاع سیاره ای» را ایجاد کرده است. هدف این دفتر ردیابی سنگ های آسمانی خطرناک است. در مرحله بعد عکس العملی مناسب را برای این روند در نظر می گیرد. اکنون ناسا قصد دارد تجهیزات ردیابی خود را روی یک شهاب سنگی آزمایش کند که در ماه اکتبر به زمین نزدیک می شود.
البته این نخستین مرتبه نیست که دانشمندان شهاب سنگ ۲۰۱۲TC۴ را ردیابی می کنند. این شی آسمانی در ۲۰۱۲ ردیابی شد اما خیلی زود در فضا گم شد. شهاب سنگ مذکور بسیار کوچک و کم نور است که ردیابی دوباره آن سال ها طول کشید. دانشمندان معتقدند این شی دوباره در ۱۲ اکتبر ۲۰۱۷ نمایان خواهد شد.
این اطلاعات کامل نیست و ستاره شناسان نمی توانند مسیر دقیق آن را ردیابی کنند. آنها فقط می دانند شی از فاصله ۶۷۶۰ تا ۲۷۴ هزار کیلومتری زمین گذر می کند. همزمان با نزدیک شدن شی به زمین، دانشمندان می توانند مسیر آن را به طور دقیق تر ردیابی کنند.
عرض این شهاب سنگ ۹تا ۳۰ متر تخمین زده می شود. به عبارت دیگر ابعاد آن شبیه شهاب سنگی است که ۲۰۱۳ میلادی در زمین فرود آمد.
نظر شما