به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ "فضل الله شیری" پیادهرو فروشی یا پیاده روخواری، حذف واشغال آن از سوی دستفروشان و کسبه را معضل نو ظهوری در شهر کرمانشاه عنوان کرد و گفت: این معضل چهره شهرهای توریستی را نازیبا جلوه می دهد.
وی افزود: پیاده رو های شهر کرمانشاه قرق بساط دست فروشان و کسبه هایی است که عرصه را برای شهروندان تنگ کرده اند و حقوق شهروندی را زیر پا می گذارند.
رئیس پلیس راهور استان کرمانشاه تصریح کرد: فقدان نظارت و سازماندهی شدن دست فروشان و عدم جلوگیری از بساط کسبه در پیاده روها سبب شده تا برخی کسبه در اقدامی غیر قانونی چشم طمع به اجاره پیاده روهای جلوی مغازه شان داشته باشند.
این مقام انتظامی ادامه داد: در حالی که طراحی پیاده رو در شهرها از نظر بسیاری از صاحب نظران شهرسازی به عنوان نمادی پر نقش در پویایی زندگی اجتمایی، تعمیق بخشی به تعاملات اجتمایی نقش دارد، اما متاسفانه در بسیاری از شهرها بویژه شهرهای توریستی این نقش به واسطه جولان دست فروشان و پهن شدن بساط دست فروشی، هر روز کمرنگ تر می شود به نحوی که در زمان های پر تردد شهروندان به سختی می توان معبری برای رفت و آمدها یافت.
سرهنگ شیری در پایان متذکر شد: طبق قانون بطور صریح آمده است که سد عمدی معابر و اشغال پیاده رو، استفاده غیر مجاز از آنها با هر عنوانی ممنوع است و ماده ۵۵ قانون شهرداری ها را مکلف کرده است تا از سد معبر جلوگیری کرده و برای رفع موانع موجود و آزاد کردن معابر و اماکن به وسیله مأموران خود اقدام کند.
توزیع موادمخدر از سوی دولت، باندهای مافیایی را جسورتر می کند
عضو نمایندگان مجلس شورای اسلامی گفت: توزیع موادمخدر از سوی دولت، انگیزه پلیس و دستگاه قضائی را برای مبارزه با مواد مخدر می گیرد و در مقابل قاچاقچیان و باندهای مافیایی توزیع موادمخدر برای ربودن گوی سبقت از دولت را جسورتر می کند.
حجت الاسلام "سید جواد حسینی کیا" اظهار کرد: در حال حاضر چرخه مصرف موادمخدر از سنتی به صنعتی تغییر جهت داده و متأسفانه شیوع آن در کشور نگران کننده است.
وی با اشاره به اینکه طی سال های گذشته قانون اساسی فرد معتاد را به عنوان "بیمار" تعریف کرده است، افزود: دولت باید برای این بیماران چاره اندیشی کند اما این چاره اندیشی لزوماً «توزیع مواد مخدر دولتی» نیست.
نماینده مردم شهرستان سنقر ادامه داد: توزیع موادمخدر از سوی دولت، انگیزه پلیس و دستگاه قضائی را برای مبارزه با مواد مخدر می گیرد و در مقابل قاچاقچیان و باندهای مافیایی توزیع موادمخدر برای ربودن گوی سبقت از دولت را جسورتر می کند.
حجت الاسلام حسینی کیا متذکر شد: وقتی جامعه و به ویژه جوان ما مشاهده کنند که خود دولت اقدام به توزیع مواد مخدر میکند، قبحی اعتیاد برایش شکسته شده و راحتتر به سمت استفاده از مواد مخدر میرود، لذا احتمال اینکه آمار معتادان در مدت زمان کوتاهی افزایش چشمگیری داشته باشد، بسیار بالا است.
ناجا در راه مبارزه با موادمخدر شهدای بسیاری را تقدیم نظام کرده است
عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه با تاکید بر مخالفت با اجرای این طرح، خاطرنشان کرد: البته افرادی که این طرح را مطرح کرده اند نیت سوئی ندارند و درصدد کاهش شیوع مخدر صنعتی در بین مصرف کنندگان هستند، اما در این زمینه راه درستی را انتخاب نکرده اند.
حجت الاسلام حسینی کیا گفت: در کنار برخوردهای پلیسی، انسداد مرزها، افزایش دوربین های پایش تصویری؛ انجام کارهای فرهنگی و آگاه سازی خانوادهها قطعاً موثر خواهد بود.
وی بر ایجاد کمپ های ترک اعتیاد رایگان و اتخاذ مشوق های مالی جهت افزایش انگیزه معتادان تأکید کرد و گفت: سلب امتیازات اجتماعی از مصرف کنندگان موادمخدر نیز می تواند به کاهش استعمال موادمخدر کمک کند.
این نماینده مجلس در پایان عنوان کرد: کوتاهترین و ارزان ترین راه در انتقال مواد مخدر به اروپا، کشور ایران است و نیروی انتظامی در راه مبارزه با این پدیده شوم شهدای بسیاری را تقدیم نظام کرده است، لذا اجرای این طرح می تواند در عملکرد پلیس اثرات منفی داشته باشد.
خرید و فروش موادمخدر را به سامانه ۱۲۸ اطلاع دهید / افزایش ۲۰۲ درصدی کشفیات مواد مخدر در استان کرمانشاه
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان گفت: شهروندان می توانند از طریق سامانه رایگان ۱۲۸ فعالیت خرده فورشان و قاچاقچیان موادمخدر را در هر ساعتی از شبانه روز به پلیس اطلاع دهند.
سرهنگ "حسین براری" در نشستی که به منظور تجلیل از خبرنگاران کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۶۳۰ کیلو و ۷۳۲ گرم انواع مواد مخدر در استان از قاچاقچیان کشف شده که بیانگر رشد ۲۰۲ درصدی کشفیات نسبت به مدت مشابه سال قبل است.
وی با اشاره به دستگیری دو هزار و ۳۶۶ خرده فروش موادمخدر و اجرای ۵۱۵ طرح مبارزه با مواد مخدر در استان کرمانشاه، گفت: شش نقطه بحرانی شهر کرمانشاه از لحاظ آلودگی به موادمخدر، شناسایی و اقدامات پیشگیرانه و مقابله ای در این مناطق در حال انجام است.
این مقام انتظامی با اشاره به تقدیم ۴۰۰۰ شهید در راه مبارزه با مواد مخدر، یادآور شد: نیروی انتظامی در این راه از هیچ کوششی فروگذاری نکرده است و علاوه بر اقدامات مقابله، برنامه های پیشگیرانه را هم در سطح مدارس، مساجد، دانشگاه ها، ادارات، محلات و ... را به صورت مستمر اجرا می کند.
سرهنگ براری با اشاره به ورود سپاه به بحث مبارزه با مواد مخدر در مناطق آلوده استان کرمانشاه، گفت: بخش عمده از کار سپاه در این زمینه فرهنگی خواهد بود، اما با توجه به برنامهریزیهای صورت گرفته با فعالیت سپاه در این زمینه تا پایان سال دو منطقه آلوده شهر کرمانشاه پاکسازی و از بحران خارج خواهد شد.
وی به بحث معتادان متجاهر شهر کرمانشاه اشاره کرد و افزود: پلیس مبارزه با مواد مخدر قادر است در کوتاه ترین مدت تمام معتادان متجاهر را از سطح شهر جمعآوری کند، اما مشکل نبود مکان برای نگهداری این افراد است و جمعآوری آنها کار دشواری نیست.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان ابراز امیدواری کرد: با همکاری دستگاههای مربوطه در این زمینه با فراهم کردن فضای مناسب برای نگهداری این افراد، بتوان تمام معتادان متجاهر سطح شهر کرمانشاه را جمع آوری کرد.
سرهنگ براری در پایان با اشاره به فعال شدن خط ۱۲۸ که خط ستاد خبری مبارزه با مواد مخدر استان محسوب میشود، از مردم خواست تا هرگونه مورد مشکوک در زمینه مواد مخدر را به این شماره که بصورت شبانه روزی و رایگان در اختیار همشهریان قرار دارد، اطلاع دهند.
نظر شما