به گزارش خبرنگار مهر، نادر منصور کیایی بعد از ظهر چهارشنبه در کارگاه استانی فوریت های اجتماعی در مدارس اردبیل تصریح کرد: ما نیازمند تقویت عوامل محافظت کننده کودکان و نوجوانان هستیم.
وی با تاکید به اهمیت سبک فرزند پروری اضافه کرد: آموزش و ترویج شیوه های صحیح فرزند پروری مورد تاکید است.
مدیر کل دفتر مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش همچنین به اهمیت سبک زندگی در تربیت صحیح گروه های سنی کودک و نوجوان اشاره کرد و افزود: به عنوان مثال پدیده خودزنی و تیغ زنی مرتبط با سبک زندگی است.
به گفته کیایی نوجوانی که مرتکب آن می شود به دنبال نزدیک شدن به قهرمانان خود و خروج از فشار خرده فرهنگ و همسالان است.
وی همچنین با تاکید به اهمیت خودمراقبتی به موضوع قتل آتنا اصلانی دختر هفت ساله پارس آبای اشاره کرد و افزود: آتنا های کشور در صورتی که خودمراقبتی را بیاموزند ما شاهد چنین رویدادهایی نخواهیم بود.
مدیر کل دفتر مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش به ضرورت آگاه سازی خانواده ها در خصوص اهمیت خومراقبتی تاکید کرد و افزود: هم اینک وزارت آموزش و پرورش ۴۰ درصد از مراکز کشور را تحت پوشش خودمراقبتی دارد که این میزان کافی نیست.
کیایی به آموزش سالانه دو میلیون والدین و ۲۰۰ هزار نفر از کارکنان اشاره کرد و افزود: علاوه بر این سال گذشته راهنمای پیشگیری اولیه از اعتیاد تدوین و در اغلب مدارس توزیع شد.
وی با تاکید به ضرورت حساسیت مربیان مدارس به تغییرات رفتاری دانش آموزان متذکر شد: به عنوان مثال این هوشیاری می تواند از رفتارهایی از جمله خودکشی و تمایل به آن ممانعت کند.
مدیر کل دفتر مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش کتمان آسیب ها در مدارس را فاقد خروجی مطلوب دانست و افزود: ضروری است خود مدارس در کنترل خودکشی موثر عمل کنند.
کیایی متذکر شد: باید به نقطه ای برسیم که آموزش پیشگیری به امر جدایی ناپذیر از کلاس درس و پیشگیری به نهضت فرهنگی مدارس تبدیل شود.
وی افزود: انتظار می رود مدارس از برنامه مستقل مددکاری در فوریت های اجتماعی برخوردار شده و سیاست وزارت آموزش و پرورش که پیشگیری در مقابل آسیب ها است را دنبال کنند.
نظر شما