به گزارش خبرنگار مهر، ناصر مقدم شامگاه سه شنبه در مراسم اختتامیه دومین جشنواره استانی فیلم و عکس، افزود: امسال دومین جشنواره فیلم و عکس ارزش زنجان در حال برگزاری است و طی سال گذشته این جشنواره به صورت ملی برگزار شد.
وی اظهار کرد: این جشنواره امسال برای رسیدگی بیشتر به آثار هنری به صورت اس مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان در جشن روز ملی سینما ابراز امیدواری کرد که تا سال آینده، ٧٠ درصد به تعداد صندلیهای سینما در استان اضافه شود.
مقدم در روز ملی سینما در جمع هنرمندان و مردم استان اظهار داشت: یکی از مزیتهای دولت تدبیر و امید توجه به فرهنگ و هنر به ویژه بخش سینماست که اقدامات خوبی در بخش تولید فیلم و محتوای آن و نیز ساخت سالنهای سینمایی انجام گرفته و کلیه سینماهای سطح کشور به سیستم پخش دیجیتال مجهز شده است.
وی از ساخت فیلمهای خوبی در دولت تدبیر و امید یاد کرده و افزود: این فیلمهای در جشنوارههای بینالمللی صاحب مقام شده و جایزه اسکار نتیجه همین سیاست است. در حالی که چهار سال قبل داشتیم به این نتیجه میرسیدیم سینما کارایی خود را از دست داده، سال قبل در تهران، اکران برخی فیلمها به نوبت صبح کشید.
مقدم به وضعیت سینما در زنجان نیز اشاره کرده و ادامه داد: جفای بزرگی در حق سینما استان صورت گرفت و ٧٠٠ صندلی سینما تخریب شد، اگر بتوانیم این صندلیها را احیا کنیم باز هم نمیتوانیم هویت تاریخی این محل را بازگردانیم. مردم و علاقهمندان به سینما هرگز این جفای نابخردانه را نخواهند بخشید.
وی از ورود بخش خصوصی به ساخت سینما در زنجان نیز یاد کرده و گفت: ساختمان اولین سینما توسط بخش خصوصی در شهرک کارمندان ساخته شده و در حال تجهیز است که ظرفیت ٢٥٠ صندلی داشته و امیدواریم در دهه فجر امسال به بهرهبرداری برسد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان استفاده از مجتمعهای فرهنگی و هنری شهرستانها به عنوان سالن سینما را سیاست دیگر دولت برای افزایش تعداد سینماها عنوان کرده و افزود: این طرح در قالب "سینما سلام" اجرا شد که اولین سالن در شهرستان خدابنده افتتاح شده و سینماهای ابهر، خرمده و طارم نیز تا پایان امسال مورد بهرهبرداری قرار میگیرند.
وی همچنین از راهاندازی سینمای هنر و تجربه در سالن فرهنگسرای کوثر زنجان خبر داده و تاکید کرد: پنج سالن سینمایی در مسیر جاده گاوازنگ در حال ساخت است که امیدواریم تا سه سال آینده افتتاح شود.
مقدم از همه سازندگان مجتمعهای تجاری- تفریحی خواست که در مجموعه خود یک سالن کوچک سینما نیز احداث کنند تا به رشد فرهنگ در استان زنجان کمک کنند.
وی ابراز امیدواری کرد که سال آینده جشن روز سینما در دو سالن سینما جشن گرفته شده و سالهای آینده نیز در سایر شهرستانها این روز را جشن بگیرند.
تانی برگزار میشود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان گفت: دومین جشنواره فیلم و عکس ارزش در سه محور خانواده، جامعه و آموزههای معنوی، داستانی و پویا نمایی و عکس برگزار شده و آثار در این جشنواره در محور آموزههای معنوی، نماز و معنویت، ایثار و شهادت، امر به معروف و نهی از منکر و قرآن و عترت، محور خانواده در بخشهای خانواده پایدار، سبک زندگی، روابط خویشاوندی، عفاف و حجاب ، حقوق شهروندی، آب و محیط زیست، اقتصاد مقاومتی بوده است.
مقدم تاکید کرد: امسال موضوع آزاد را نیز به موضوعات جشنواره اضافه کردیم که بر این اساس ٦٠ اثر در بخش فیلم و ٢٠٠ اثر در بخش عکس شرکت داشتند.
وی به ساخت یک سینما در شهرک کارمندان زنجان اشاره کرد و افزود: این سینما به زودی و در دهه فجر افتتاح می شود چرا که سالن آن در حال تجهیز است و ظرفیت آن نیز ٢٥٠ صندلی است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان از اجرای طرح «سینما سلام» خبر داد و گفت: این طرح در خدابنده اجرا شده و سالنهای مربوط به این طرح در سایر شهرستانها از جمله ابهر، خرمدره و طارم نیز به بهرهبرداری می رسد.
مقدم از ساخت پنج سالن سینمایی در مسیر جاده گاوازنگ خبر دادو یاد آورشد: در دولت تدبیر و امید توجه ویژهای به بحث سینما شده است و کسب مقامهای بینالمللی نشان از همین حمایتهای دولتی است.
وی به وضعیت سینمایی استان اشاره کرد و گفت: طی سالهای گذشته جفای بزرگی در حق سینمای استان صورت گرفت و ٧٠٠ صندلی سینما تخریب شد و حتی در صورت احیای این تعداد صندلی شهروندان زنجانی هرگز این جفا را فراموش نمی کنند چرا که سینما قدس هویت تاریخی بود که از دست رفت.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان هدف از برگزاری این جشنواره را کمک به رشد و افزایش توانایی هنری هنرمندان به ویژه نسل جوان عنوان کرد.
در دومین جشنواره استانی فیلم و عکس و در بخش تکعکس، شهرام نجفی با کسب رتبه اول موفق به دریافت لوح تقدیر، تندیس جشنواره و مبلغ ٥٠٠ هزار تومان وجه نقد شده، محمد سلیمی و رسول بیات به صورت مشترک رتبه دوم را کسب کرده و لوح تقدیر و مبلغ ٣٠٠ هزار تومان هدیه دریافت کردند. رتبه سوم نیز مشترکا به رضا سلجوقی و محمد جوزی رسید تا لوح تقدیر و مبلغ ٢٠٠ هزار تومان وجه نقد این بخش را از آن خود کنند. هیئت داوران در این بخش چهار شایسته تقدیر نیز معرفی کرد، مریم عزیزی، فرناز ساریخانی، محمد جوزی و مسعود تاران، در این بخش موفق به دریافت لوح شایسته تقدیر و مبلغ ١٠٠ هزار تومان هدیه شدند.
در بخش مجموعه عکس، هیئت داوران شهرام نجفی را به عنوان شایسته تقدیر این بخش معرفی کرده و لوح تقدیر و مبلغ ١٠٠ هزار تومان به وی اهدا شد.
در بخش فیلم، قسمت پویانمایی، جایزه اول به فیلم "کشاورز" به کارگردانی مشترک جعفر صیادی و ندا میرمحمدی تعلق گرفت که لوح تقدیر و تندیس جشنواره به همراه یک میلیون و ٥٠٠ هزار تومان هدیه به آنان اهدا شد. فیروزه پرگاریان با فیلم «زندگی یک پروانه» رتبه دوم این بخش را از آن خود کرد و جایزه یک میلیون تومانی به وی اهدا شده و رتبه سوم به زهرا حسنی با فیلم "این به اون در" تعلق گرفته و لوح تقدیر و ٧٥٠ هزار تومان جایزه نقدی این بخش به وی اهدا شد.
در بخش فیلم مستند نیز هیئت داوران لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ هزار تومان را به سه فیلم"عاشقانههای مینو" به کارگردانی مهدی کریمی،"روزهای مخملی" به کارگردانی حسن بیات و "اینجا چراغی روشن است" به کارگردانی حمیدرضا بازرگانی اختصاص داد.
در بخش فیلم داستانی جایزه اول، لوح تقدیر و تندیس جشنواره به همراه یک میلیون و پانصد هزار تومان وجه نقد به فیلم "روز امتحان" به کارگردانی سید جواد مرتضوی تعلق گرفت. فیلم "آجی" به کارگردانی مشترک علیرضا سلطانی و محمد عزیزی جایزه دوم جشنواره، لوح تقدیر و مبلغ یک میلیون تومان وجه نقد را به دست آورد و جایزه سوم، لوح تقدیر و مبلغ ٧٥٠ هزار تومان به فیلم "چراغهای رابطه" به کارگردانی مجتبی حیدری اهدا شد.
نظر شما