رجب رمضانی، در گفتگو با خبرنگار مهر در حاشیه جشنواره "لیلم" اظهار کرد: رشد و اعتلای خلاقیتها و آفرینشهای موسیقایی، ایجاد زیرساخت و بسترهای مناسب بهمنظور ارائه، ثبت و معرفی آثار هنرمندان موسیقی معاصر، تقویت زیرساختهای دیپلماسی فرهنگی ازجمله اثرات برگزاری درست و هدفمند جشنوارههای موسیقی فولکلور بوده است.
وی افزود: جشنوارههای موسیقی بومی همچون "لیلم"میتواند فرصتی برای جوانان علاقهمند به موسیقی فلکورباشد تا استعدادهای درخشان کشف واز طریق حمایتهایی که پسازآن باید انجام شود نوعی کارآفرینی دراین حرفه ایجاد شود.
سرپرست گروه امیرپازواری خاطرنشان کرد: فکر جوان مانند لوح نانوشته است باید از فکر جوانان برای استحکام و غنای موسیقی محلی مازندرانی استفاده کرد و از این طریق فرهنگ موسیقایی استان را به ایران وجهان شناساند.
رمضانی با اشاره به اینکه موسیقی بومی عشقی است که مرزنمی شناسد خاطرنشان کرد: کاردرعرصه موسیقی نیاز به علاقه دارد و البته دنیای موسیقی، دنیای پرحاشیهای است. طی سالها و قرنها موسیقی بهعنوان یک ابزار برای آرامش روحی و فکری بشر مورداستفاده قرارگرفته و افراد توانمندی در دنیا بوده و هستند که در این زمینه بهطور دقیق و علمی فعالیت کردهاند.
وی افزود: موسیقی آنهم از نوع بومی تواند در انسجام فکری و روحی بسیار تأثیرگذار باشد بهشرط آنکه اصالت آن را زیرسوال نبریم.
سرپرست گروه امیرپازواری یادآور شد: برگزاری جشنوارههای موسیقی محلی، مهمترین گام درجهت اعتلای موسیقی بومی مازندران است.
نظر شما