۲۳ دی ۱۳۹۶، ۱۵:۲۲

مدیر جهاد کشاورزی عسلویه:

کشت گیاهان دارویی در شهرستان عسلویه توسعه می‌یابد

کشت گیاهان دارویی در شهرستان عسلویه توسعه می‌یابد

بوشهر - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان عسلویه گفت: کشت گیاهان دارویی در شهرستان عسلویه توسعه می‌یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، حبیب‌اله علوی‌نژاد ظهر شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: گیاهان دارویی رازیانه و خارمریم تحت عنوان مزرعه نمایشی در شهرستان عسلویه زیر کشت قرار گرفت.

وی افزود: پس از انجام آزمایشات آب و خاک توسط مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان گیاهان دارویی رازیانه و خارمریم با نظارت کارشناس و محقق گیاهان دارویی در دو هزار متر مربع، تحت عنوان مزرعه نمایشی در زمین زراعی یکی از کشاورزان پیشرو در روستای مروع شهرستان عسلویه کشت شد.

علوی‌نژاد افزود: از مزایای کاشت و پرورش گیاهان دارویی می‌توان به مقاومت به شوری، نیاز آبی کم، مقاومت در برابر گرما، ارزش اقتصادی بالا و جایگزینی و جلوگیری از کشت تک محصولی مانند گوجه فرنگی نام برد.

وی ادامه داد: در سال جاری گیاهان دارویی زیره سبز، سیاه دانه، رزماری، آویشن، چای ترش و آلوئه ورا نیز به زیر کشت می رود.

فعالیت اولین صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان عسلویه خاطرنشان کرد: اولین صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی در روستای سهمو جنوبی با مشارکت ۳۰ نفر از بانوان این روستا تشکیل شد.

وی افزود: این صندوق اعتبار خرد زنان روستایی با مشارکت مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان عسلویه، مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان، شورای اسلامی روستا و کمیته امور بانوان روستای سهمو جنوبی تشکیل شده است.

علوی‌نژاد بیان داشت: از مهم‌ترین اهداف این صندوق، کارآفرینی، اشتغال و توسعه صنایع کوچک و خانگی خاص زنان روستایی است که امید است با همکاری مسئولین شهرستان و استان بتوان با تخصیص اعتبارات مناسب کمک شایانی در بحث اشتغال و کارآفرینی زنان روستایی انجام شود.

تولید محصول سالم

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان عسلویه گفت: با توجه به نیاز منطقه و کمک به تولید محصول سالم، سایت الگویی تولید محصول سالم گوجه فرنگی در روستای اخند شهرستان عسلویه شروع به کار کرده است.

علوی نژاد افزود: در این سایت الگویی نحوه استفاده و آشنایی با مضرات مصرف بیش از حد سموم و کودهای شیمیایی به کشاورزان و بهره برداران آموزش داده می‌شود.

وی اظهار داشت: این سایت الگویی در مزارع کشاورزان منطقه به صورت مدرسه در مزرعه و در روزهای دوشنبه هر هفته تا پایان برداشت محصول گوجه فرنگی ادامه می یابد.

وی گفت: در این سایت الگویی کارشناسان و محققین جهاد کشاورزی آخرین یافته‌های علمی و تحقیقاتی را آموزش داده و با مشارکت کشاورزان مشکلات فنی و مزرعه‌ای را شناسایی و ارائه راه حل می‌کنند.

کد خبر 4198452

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha