۱۸ بهمن ۱۳۹۶، ۷:۴۵

استاندار آذربایجان شرقی در نشست خبری با اصحاب رسانه عنوان کرد؛

عدم مدیریت دردی بزرگ‌تر از اعتبار کم/سرمایه‌گذار بایداحترام ببیند

عدم مدیریت دردی بزرگ‌تر از اعتبار کم/سرمایه‌گذار بایداحترام ببیند

تبریز - استاندار آذربایجان شرقی عدم استفاده هوشمندانه از علم مدیریت را دردی عمیق‌تر از کمبود و نبود بودجه و اعتبار در استان عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید خدابخش شامگاه سه شنبه در نشست خبری با اهالی رسانه که در سالن جلسات استانداری آذربایجان شرقی برگزار شد، گفت: ده‌ها پروژه در استان می‌توان برشمرد که یا رشد نمی‌کنند و یا با سرعت کندی رشد می‌کنند که از جمله این پروژه‌ها می‌توان به مترو تبریز یا راه‌آهن تبریز-میانه اشاره کرد.

وی ادامه داد: کمبود اعتبار شاید یک دلیل باشد برای عقب‌ماندن پروژه‌های ما اما دلیل مهم‌تر عدم استفاده صحیح از علم مدیریت در پیش‌برد پروژه‌هاست.

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه سخنان خود با اشاره به سند تدبیر و توسعه آذربایجان شرقی که از استاندار سابق به‌جای مانده است، افزود: عده‌ای از پروژه‌های سند تدبیر و توسعه نیازمند بازنگری بودند و ما این بازنگری را انجام دادیم.

وی تشریح کرد: در ابتدا ۴۱ هسته کلیدی در سند تدبیر و توسعه تعریف شده بود که ما پس از بازنگری این تعداد را به ۱۲ پروژه اصلی یا کلیدی کاهش دادیم. هرچه پروژه کمتری تعریف شود، تمرکز روی آن‌ها افزایش می‌یابد.

با تکنولوژی قدیمی نمی‌توان در دنیای امروز رقابت کرد

خدابخش در ادامه برای موفقیت سند و تدبیر و توسعه استان پیشنهاد کرد: حتما باید ضمن اینکه پروژه تعریف می‌کنیم، مرکز پیمایش و رصد خارج از مجموعه تهیه‌کننده سند تدبیر و توسعه هم شکل بگیرد. همچنین ضرورت دارد ساختار اداری متناسب با سند به وجود بیاید و بخش خصوصی بیش‌تر از بخش دولتی روی صحنه باشد.

وی در بخشی از سخنان خود راجع به صنعت استان آذربایجان شرقی تصریح کرد: جایی که صنعت ندارند تلاش می‌کنند صنعت به‌وجود بیاورند ولی ما اینجا از صنعتی که داریم استفاده نمی‌کنیم. قدیمی بودن تکنولوژی‌های بخش‌های صنعتی استان یکی از مهم‌ترین دلایل برای عدم موفقیت ما در صنعت است.

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه کارآفرینی را یک استعداد خدادادی مهم دانست و بیان کرد: باید امروز به سرمایه‌گذاران عزیز احترام بگذاریم و برای همین لازم است در جامعه فرهنگ‌سازی صورت بگیرد و اصحاب رسانه می‌توانند در این امر بسیار موثر باشند.

نیروهای بازنشسته به کار گرفته نمی‌شوند مگر در موارد استثنایی!

وی که در ادامه این نشست به پرسش‌های برخی خبرنگاران حاضر پرداخت، درباره به‌کارگیری نیروهای بازنشسته در ادرات و سمت‌های دولتی تصریح کرد: طبق قانون به کارگیری افراد بازنشسته در ادارات دولتی و در دستگاه‌های اجرایی غیرقانونی است اما استثناهایی در این‌باره برای مقامات سیاسی مثل استاندار و معاون استاندار و نیز جانبازان و ایثارگران وجود دارد.

خدابخش همچنین درباره بودجه اختصاص‌یافته از سوی دولت برای رویداد «تبریز۲۰۱۸» بیان کرد: بودجه این رویداد ۱۰میلیارد تومان است اما نمایندگان مجلس در پی افزایش آن هستند اما در «تبریز۲۰۱۸» دنبال بودجه دولتی نیستیم بلکه می‌خواهیم با استفاده از ظرفیت‌های گردشگری این شهر گردشگران داخلی و خارجی را جذب کنیم.

احیای دریاچه ارومیه همچنان یک پروژه ملی است

وی در بخشی از سخنان خود درمورد احیای دریاچه ارومیه خاطرنشان کرد: احیای این دریاچه یک یک پروژه ملی است. قرار است از استان کردستان ۶۰۰میلیون متر مکعب آب به این دریاچه تزریق شود و برای این امر ۷۰۰میلیاردتومان تاحالا خرج شده و نیازمند ۸۰۰میلیاردتومان نیز برای ادامه آن هستیم.

استاندار آذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنان خود درخصوص دیرکرد انتصاب فرماندار تبریز، اعلام کرد: آقای شهرتی‌فر تا ۱۰دی‌ماه با حفظ سمت فرمانداری تبریز، به عنوان معاون سیاسی استانداری منصوب شده بودند.

وی افزود: اکنون که ایشان دیگر از آن تاریخ فرماندار تبریز نیستند، یک نفر را به وزارت کشور معرفی کردیم اما آن گزینه منتفی شد و اکنون گزینه دیگری را معرفی کرده‌ایم و منتظر نتیجه وزارت کشور هستیم.

استخدام نداریم

مجید خدابخش در ادامه در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران درخصوص وضعیت استخدام دستگاه‌های دولتی در استان، گفت: استخدام در ادارات دولتی به‌وسیله آزمون انجام می‌گیرد اما ۴سال است که آزمون سراسری استخدام برگزار نشده است. هرموقع به ما مجوز داده شود، آزمون برگزار خواهیم کرد.

آلودگی هوای تبریز از دیگر موضوعاتی بود که مورد پرسش خبرنگاران قرار گرفت و استاندار در پاسخ اظهار کرد: با تبدیل اتوبوس‌های کهنه به نو، ایجاد فضای سبز به شکلی عملیاتی، راه‌اندازی قطار شهری به صورت کامل و... می‌توانند در کنار هم برای کاهش هوای آلوده تبریز تاثیرگذار باشند.

وی در پایان به عنوان یک خبر خوش برای واردکنندگان و صادرکنندگان استان اعلام کرد: در گمرک قبلا برای مجوز گرفتن جهت صادرات ۷روز معطللی صورت می‌گرفت درصورتی که اکنون در یک ربع میسر است. همچنین ثبت مجوز صادرات نیازمند ۲۰روز بود که اکنون به ۶روز کاهش پیدا کرده است.

کد خبر 4221588

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha