به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی خراسانی در نشست خبری مراسم رونمایی از منشور حوزه و روحانیت که غروب چهارشنبه در کتابخانه آستان مقدس حضرت معصومه(س) برگزار شد، با بیان اینکه جایگاه حوزه و روحانیت در ایجاد تمدن اسلامی بیبدیل و بینظیر است، اظهار داشت: برای برداشتن قدم استوار در این جهت باید نقشه راه خود را درست ترسیم کرد و این به دیدبان مسلط نیاز دارد.
وی بیان کرد: حضور کارشناسان و کسانی که جبهه حق و باطل را به خوبی میشناسند و استادان فقه در حوزه علمیه برای تولید منشور حوزه و روحانیت لازم است.
مدیر موسسه حدیث لوح و قلم عنوان کرد: طرح و برنامههایی در آینده از چنین اثری گرفته میشود و این نیاز به مرجع در استناد دارد.
تولید منشور حوزه و روحانیت از نیمه دوم سال ۸۶ آغاز شد
حجت الاسلام خراسانی تصریح کرد: کار تولید منشور حوزه و روحانیت از نیمه دوم سال ۸۶ آغاز شد و انتشارات انقلاب اسلامی با ما همکاری کردد.
این پژوهشگر افزود: این اثر در بیش از ۹ هزار صفحه کار شده و دارای سه سرفصل حوزه، روحانیت و مطالبات و حدود دو هزار عنوان و مکتوبات دارد.
وی ابراز داشت: برای اتخاذ ساختار و تولید نظام موضوعات از بیرون چیزی بر کتاب تحمیل نکردیم و فقط از بیانات رهبر انقلاب از زمان رهبری تا پایان سال ۹۵ بهره بردیم.
مدیر موسسه حدیث لوح و قلم با بیان این که برخی مطالب برای اولین بار در این کتاب منتشر شده است، افزود: تیم کارشناسی قوی پشتوانه این کار بود و این اثر در واقع موسوعه حوزه و روحانیت از منظر مقام معظم رهبری است.
تحلیلی در منشور وجود ندارد
وی در ادامه در پاسخ به سؤالات تصریح کرد: هیچ تحلیلی در این اثر وارد نشده و این از ویژگیهای اثری است که برای اولین بار تولید شده است.
حجت الاسلام خراسانی اظهار کرد: محتوایی که مرتبط با حوزه و روحانیت باشد در اثر منتشر شده و سانسوری دراین مورد نداشته ایم.
وی افزود: در آینده از دل این کتاب دهها کتاب موضوعی و حتی آثار تحلیلی خارج خواهد شد.
نظر شما