به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سلیمان پاکسرشت رئیس سازمان فنی و حرفهای کشور در پنجاه و یکمین اجلاس سراسری معاونان پژوهش و فناوری دانشگاهها و مراکز آموزش عالی که در وزارت علوم در حال برگزاری است، اظهار کرد: مسئله مشترک امروز ما، مسائل اشتغال و چالش بیکاری در کشور است، چرا که این موضوع یک تقاضای اقتصادی و اجتماعی بوده که برای رفع آن، نهادهای مختلف با یکدیگر همکاری میکنند.
وی با بیان اینکه در سازمان فنی و حرفهای زمینههایی برای اشتغال و مهارتافزایی فارغالتحصیلان ایجاد شده است، افزود: اجرای پروژههای مشترک برای رفع چالشهای اشتغال را در این زمینه آغاز کردهایم.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور تصریح کرد: یکی از این پروژههای مشترک، تفاهمنامههای همکاری بین سازمان فنی و حرفهای کشور و وزارت علوم است که این تفاهمنامه با هدف ارتقای شایستگیها و صلاحیتهای حرفهای دانشجویان و دانشآموختگان دانشگاهی و همچنین برآوردن نیاز کشور به منابع انسانی کارآمد و دارای تجارب فنی، مهارتی و حرفهای منعقد شده است.
پاکسرشت گفت: همچنین فراهمسازی اشتغال مولد دانشآموختگان رشتههای مختلف دانشگاهی و استفاده از ظرفیتهای آموزشی و پژوهشی طرفین، از جمله هدفهای تفاهمنامه همکاری بین وزارت علوم و سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور محسوب میشود.
وی خاطرنشان کرد: علاوه بر اقدامات سازمان فنی و حرفهای در راستای مهارتافزایی فارغالتحصیلان، ایجاد مراکز آموزشی به تعداد ۵۸۶ مرکز در کشور و برگزاری ۳۷۰۷ کارگاه مهارتافزایی، از دیگر اقدامات سازمان فنی و حرفهای در راستای مهارتافزایی دانشآموختگان دانشگاهی است.
به گفته رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، تاکنون ۱.۵ میلیون نفر از خدمات آموزشی این سازمان در راستای ارتقای مهارتافزایی دانشجویان بهره برده است.
پاکسرشت افزود: به منظور افزایش اشتغالپذیری دانشجویان، مدلهای همکاری با سایر نهادها تعریف شده تا بتوانیم مهارتافزایی دانشجویان را سرعت بخشیم.
وی با بیان اینکه نظام آموزشی کشور با نیازهای بازار فاصله زیادی دارد، گفت: در راستای افزایش مهارتافزایی دانشجویان، اقداماتی را آغاز کردهایم تا بدانیم که چه شغلهایی به چه شایستگیهایی نیاز دارد.
نظر شما