به گزارش خبرنگار مهر ، محمد فرشیدی امروز در حاشیه برگزاری مراسم تجلیل از بازنشستگان ستادی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به سئوال مهر مبنی بر ارائه راه حلی برای جلوگیری از تکرار حوادث آتش سوزی مدرسه ای و گفته وی درباره استعفاء در صورت تکرار این نوع حوادث ، افزود: با نوشتن نامه به وزاری دیگر و طلب کمک از سایرین به حل مشکلات می پردازیم.
وی در پاسخ به سئوال دیگر خبرنگاران گفت: همان طور که سازمان آتش نشانی نمی تواند در خصوص تکرار نشدن حوادث قول بدهد ، ما هم در این باره قولی نداده ایم.
وزیر آموزش و پرورش در زمینه صحبت های مسئول پیشگیری از حوادث مدارس کشور تاکید کرد: بر اساس واقعیات موجود قول دادن در این خصوص معقول نیست اما تلاش در جهت کاهش اتفاقات ناگهانی ، وظیفه است. با داشتن 150هزار واحد آموزشی حتی نمی توان با قاطعیت گفت که هیج سیمی اتصال نخواهد داشت.
فرشیدی راجع به حادثه آتش سوزی مدرسه دور افتاده روستای درودزن و سئوال خبرنگاری که خواست دلیل پنهان کاری در واقعه و بیان آن پس ازگذشت 15 روز از زبان رئیس سازمان بازرسی کل کشور خاطر نشان ساخت: "منظور شما را از پنهان کاری نمی دانم اما از همان روز اتفاق برای درمان آسیب دیدگان موضوع را با وزیر بهداشت نیز مطرح کردم."
مقام ارشد آموزش و پرورش ادامه داد: "به دلیل محدودیت ها ممکن است چنین حوادثی پیش بیاید اما شما باید به عنوان خبرنگار مشکلات را ریشه یابی کنید."
وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به افزایش 50 درصدی اعتبارات این وزارتخانه و توقع مردم در کاهش حوادث مدرسه ای افزود: این افزایش اعتباردر طول زمان 4 ساله تخصیص داده می شود.
وی ادامه داد: امسال 600 میلیون دلار تخصیص داده شده و این رقم باید برای برای مقاوم سازی تک تک مدارس خرج شود. همه فکر می کنند ، می شود با این ارقام معجزه کرد اما با این حال با توجه به بودجه اختصاص داده شده به سهم امسال کار خود را انجام دادیم.
این مقام مسئول گفت: یک چهارم جمعیت کشور در آموزش و پرورش جای دارند.
وی اعلام کرد: برای خرید هر دستگاه بخاری لیزری نیازمند 85 هزار تومان هستیم و در تامین این رقم برای 670 هزار کلاس درس کشور مشکل داریم. در این باره با بانک ها تعاملاتی انجام داده ایم و از همه دست اندرکاران می خواهیم همگان در این زمینه به نوبه خود کاری انجام دهند.
فرشیدی گفت: با نوشتن نامه هایی ازسازمان های آتش نشانی و وزاری نفت و نیرو تقاضا کرده ام مامورانی را برای سرکشی رعایت نکات ایمنی و آموزش و برنامه های اجرایی تجهیزات گرمایی به مدارس بفرستند.
وزیر آموزش و پرورش درباره تغییر ساعات شروع به کار مدارس و اعلام معاون پرورشی و تربیت بدنی مبنی بر افزایش یک ساعت به زنگ های ورزش و کمبود حدود 18 تا 20 هزار مربی ورزشی پاسخ داد.
فرشیدی ، تغییر ساعت شروع به کار مدارس را حرفی خیابانی و غیر کارشناسی دانست و افزود: مدارس دو شیفته و تاریکی زود هنگام هوا در فصول سرد سال مانع از تغییر در این سیستم پیچیده می شود.
وزیر آموزش و پرورش گفت: برای تامین مربیان پرورشی و تربیت بدنی ، برنامه ریزان موظف به اختصاص ردیف بیشتر استخدام به این وزارتخانه اند.
وی در خصوص اعلام خبر مربوط به تاسیس مدرسه نفت ، این کار را بدون اشکال عنوان کرد و گفت: دست هر وزارتخانه ای را که بخواهد مدرسه بسازد با گرمی می فشاریم و این امر با اهداف آموزش و پرورش در تضاد یا تنش نیست.
نظر شما