۱۹ دی ۱۳۸۵، ۱۳:۴۵

رئیس دانشگاه علمی کاربردی خبر داد:

برگزاری اولین جشنواره ملی علمی کاربردی/ راه اندازی مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه علمی کاربردی

برگزاری اولین جشنواره ملی علمی کاربردی/ راه اندازی مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه علمی کاربردی

نخستین جشنواره ملی علمی کاربردی توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی سه شنبه 26 دی ماه با حضور برخی از مسئولان کشوری برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر حسین بلندی صبح امروز در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: جشنواره ملی علمی کاربردی به منظور رشد و شکوفایی استعدادها، گسترش روحیه خلاق و انتخاب برترین های نظام جامع علمی کاربردی برگزار خواهد شد.

وی اظهار داشت: تبیین استانداردهای مورد توجه نظام علمی کاربردی در بحث مراکز و این که دانشجوی نمونه علمی کاربردی باید دارای چه مشخصاتی باشد و دستیابی به استانداردهای لازم برای کیفیت از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره است.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی تاکید کرد: این جشنواره در چهار محور انتخاب دانشجوی نمونه، مراکز نمونه، مدرسان نمونه و کارآفرینان نمون برگزار می شود.

دکتر بلندی خاطرنشان کرد: مدرسان دانشگاه علمی کاربردی پس از تشکیل هیات ممیزه در این دانشگاه به چهار رتبه مربی، استادیار، دانشیار و استاد علمی کاربردی تقسیم شده اند که آیین نامه خاص ترفیع و ارتقاء این افراد در هیات مییزه تصویب شده است.

وی اظهار داشت: در حال حاضر بیش از 13 هزار مدرس در دانشگاه علمی کاربردی فعالیت می کنند که طبق بخشنامه ای که به تمامی مراکز دانشگاه علمی کاربردی ارسال شده است هیچ مدرسی حق تدریس در دانشگاه را بدون کد مدرسی نخواهد داشت.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: افرادی که دارای مدرک کارشناسی ارشد به بالاتر هستند می توانند با اخذ کد مدرسی در دانشگاه علمی کاربردی مشغول به تحصیل در دروس عمومی و پایه شوند اما دارندگان مدرک کارشناسی باید سابقه کار مرتبط با رشته را نیز در پرونده خود داشته باشند.

بلندی افزود: 157 نفر به عنوان متقاضی انتخاب مدرسان نمونه معرفی شده بودند که از این میان 24 پرونده به مرحله نهایی رسیده و چهار مدرس به عنوان مدرسان نمونه انتخاب شده اند.

وی با اشاره به نحوه انتخاب دانشجوی نمونه تاکید کرد: انتخاب دانشجوی نمونه در دو بخش انجام می شود. تعدادی از دانشجویان به عنوان دانشجویان نمونه به وزارت علوم معرفی شده و بقیه به عنوان دانشجویان برتر تقدیر خواهند شد.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی اظهار داشت: در برنامه دانشگاه علمی کاربردی پیش بینی شده بود که 110 انجمن علمی در دانشگاه راه اندازی شود که تا امروز بیش از 101 انجمن در این دانشگاه راه اندازی شده و وزارت علوم نیز برای حمایت از این انجمن ها مبلغ 300 هزار تومان به آن ها اختصاص داده است.

بلندی خاطر نشان کرد: یکی از معیارهای انتخاب دانشجویان نمونه بر اساس فعالیت دانشجویان و شرکت این افراد در این انجمن ها در پنج کمیته تخصصی صنعت، کشاورزی، خدمات اجتماعی، مدیریت و هنر صورت گرفته است.

وی ادامه داد: برای انتخاب دانشجوی برتر 84 پرونده معرفی شده بودند که از این میان 44 پرونده نهایی و 8 نفر به عنوان دانشجویان برتر انتخاب شدند.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی از انتخاب پنج مرکز به عنوان مراکز نمونه خبر داد و افزود: از میان 398 مرکز و 130 کاندیدای انتخاب مرکز نمونه پنج مرکز به عنوان مراکز نمونه انتخاب شدند.

بلندی خاطر نشان کرد: در سال جاری برای اولین بار 30 میلیارد تومان وام خود اشتغالی در اختیار دانش آموختگان دانشگاه علمی کاربری قرار گرفت. این وام با توافق نامه ای که میان صندوق مهر رضا و دانشگاه علمی کاربردی منعقد شد دانش آموختگانی را که دارای طرح اقتصادی و کاربردی مناسب داشتند از 12 میلیون تا 60 میلیون تومان حمایت می کند.

وی ادامه داد: در ادامه اختصاص وام طرحی در دانشگاه علمی کاربردی آغاز شده به نام جهاد صنعتی که طی آن تا دو سال دانش آموختگانی که وام دریافت می کنند برای عبور از دوران گذر هدایت خواهند شد.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی گفت: در انتخاب کارآفرین برتر 86 نفر کاندید بودند که از این تعداد 26 نفر دانش آموخته، 17 مدرس و پنج دانشجو انتخاب شده اند.

راه اندازی دوره های کارشناسی ارشد در دانشگاه علمی کاربردی

دکتر بلندی در پاسخ به این سوال که آیا دانشگاه علمی کاربردی برنامه ای برای راه اندازی دوره های کارشناسی ارشد دارد یا خیر گفت: برنامه ریزی های دانشگاه علمی کاربردی برای راه اندازی رشته ها بر اساس نیاز سنجی و امکان سنجی انجام می شود.

وی خاطر نشان کرد: امیدواریم از سال آینده بتوانیم در رشته های مورد نیاز دوره های کارشناسی ارشد راه اندازی کنیم.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی افزود: امسال برای نخستین بار همزمان با پذیرش دانشگاه در دوره های کاردانی 20 درصد از ظرفیت پذیرش به دوره های کارشناسی ناپیوسته اختصاص یافته است.

بلندی تاکید کرد: بیش از 87 درصد از دانش آموختگان دانشگاه علمی کاربردی جذب بازار کار می شوند که این آمار بر اساس برنامه ریزی در راستای راه اندازی رشته ها با توجه به تعیین محل اشتغال صورت بدست آمده است.

کد خبر 432130

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha