به گزارش خبرنگار مهر، رحمانی فضلی معاون بین الملل و توسعه اقتصادی استانها وزارت کشور در نشست معاونین برنامه ریزی، اداری و مالی استانداری ها که صبح امروز در محل وزارت کشور برگزار شد، اظهارداشت: برنامه ریزی در استانها با نگاه احمدی نژاد که مبنای کار قرار گرفته است، فصل مهم و جدید در امر برنامه ریزی کشور است و اگر قدر این شرایط را بدانیم باید آگاه باشیم که ما یقینا طلایه دار یک حرکت ملی خواهیم بود.
وی افزود: اگر سستی و کاهلی در اقدامات ما به وجود آید یقین بدانید که در نهایت موقعیت خود را در معرض قضاوت آیندگان قرارخواهیم داد.
رحمانی فضلی خاطر نشان کرد: اکنون که اینجا نشسته ایم 80 درصد بودجه عمومی کشورمان به نفت وابسته است و نظام برنامه ریزی با تمام ویژگی هایی که دارد قابل دفاع است ولی باید مطابق با روند رشد حرکت کنیم.
وی با تاکید بر اینکه باید مردم را راضی نگاه داریم، اظهار داشت: لازمه این کار تغییر دیدگاهمان نسبت به برنامه هاست به گونه ای که باید سعی کنیم تا به طریقی وابستگیمان به نفت کم شود.
رحمانی فضلی گفت: لازمه عملی شدن تصمیمات احمدی نژاد وجود نیروی انسانی متخصص ومنابع کافی است و این حرکتی که آغاز شده است و باید خود را در عرصه های مختلف اقتصادی و اجتماعی نشان دهد.
وی ادامه داد: در هر شرایطی قطعا نیازمند زمان بندی هستیم و باید بتوانیم امکانات خود را با قدرت و سرعت جلو ببریم و لازمه این امر این است که از موققیت خود اطلاعات کافی داشته باشیم و وضع موجود را با یک نگاه تحلیلی و برنامه ریزی و شناخت عمیقی ببینیم و درک کنیم و بدانیم استان ما در سطح ملی در چه مرتبه ای قرار دارد چراکه همه اینها مجموعه عواملی هستند که می توانند برای حل مسئله به ما کمک کنند.
معاون بین الملل و توسعه اقتصادی استانها تصریح کرد: هم اکنون در شرایطی قرار داریم که یک طرف ما فرصت و یک طرفمان تهدید است و اکنون جهان با سرعت در حال رشد است و شرکتهای چند ملیتی در تار و پود اقتصاد جهانی خود را تحمیل کرده اند و خط دهی ها را آنان تعیین می کنند.
وی گفت: به خودی خود در عرصه اقتصاد، اجتماع و فرهنگ ما اتفاقی نمی افتد مگراینکه از تحولات دنیا تاثیرپذیری داشته باشد.
رحمانی فضلی یادآورشد: باید از امکانات خود بهترین بهره برداری را داشته باشیم به گونه ای که ارزش یک ریال به عنوان سرمایه ملی کشورمان برای ما بسیار مهم است لذا باید دریابیم که با چه مکانیسم هایی می توانیم مطلوب ترین بهره برداری ها را انجام دهیم.
وی با تاکید بر اینکه بدون همراهی ومشارکت مردم هیچ امری محقق نمی شود، گفت: به این موضوع اعتقاد عملی و قلبی دارم و باید مشارکت به معنای واقعی آن در کلیه عرصه های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و کلیه امور را ملکه ذهن خود قرار دهیم و این همان موضوعی است که مقام معظم رهبری نیز بر آن تاکید دارند وحال باید بدانیم چگونه می توانیم از امکانات برای مشارکت بیشتر مردم استفاده کینم.
رحمانی فضلی خاطر نشان کرد: نقدینگی در دست مردم است و باید این نقدینگی را ازمسیر ناسالم اقتصادی به مسیر سالم بکشانیم.
وی ادامه داد: توسعه ، امنیت و رشد پایدار فرهنگی همگی با مشارکت مردم محقق می شود و ما نمی توانیم موفق شویم مگر اینکه به اندیشه های متخصص و علمی گره بخوریم چراکه ما از لحاظ بستر ها، شرایط ، منابع رشد، برنامه ریزی وتوسعه در سکوی رشد و پرش هستیم و نیروی انسانی متخصص ما یک موتور محرکه دیگری است که در این راستا می تواند قرار دارد.
وی با تاکید بر اینکه موضوع نظارت را نباید ساده بگیریم، گفت: نظارت به معنای مچ گیری نیست بلکه نظارت یعنی اینکه درتمام مراحل انجام کارها یک حضور خود به خودی، فعال، ناظر و هوشمندی که مسیر وامکانات را در داخل، هدف می بیند وموجب انگیزه و تقویت فعالیتهای متناسب با هدف باشد لذا این نظارت هایی که اکنون وجود دارد پاسخگو نیست و باید بدانیم که نظارت قوی و درست می تواند ما را به جاهای متعالی برساند.
رحمانی فضلی خاطر نشان کرد: در شرایط کنونی در مواجهه با تهدید ها و اعمال نفوذهای قدرتهای جهانی هستیم که هیچ عنصر و فردی به جز لطف خداوند نمی تواند مردم ما را از این وضعیت بیرون ببرد و این حق مردم است که دولت کارآمدی را به آنان ارایه دهیم.
وی در خاتمه گفت: به عنوان بخشی از حاکمیت باید دولت را کار آمد و مردم را راضی نگاه داریم و امیدورایم بتوانیم در جهت وحدت، انسجام، کارآمدی و رضایت مقام معظم رهبری و حضرت ولی عصر (عج) حرکت کنیم.
نظر شما