به گزارش خبرنگار مهر، سیروس شفقی پیش از ظهر پنجشنبه در اولین جلسه ستاد بازآفرینی پایدار شهری شهرستان کرج، با تأکید بر ضرورت اجرایی شدن پروژه مرکز بهداشت در محل خط چهار حصار کرج، اظهار کرد: ارتقای مراکز بهداشت و درمان بهویژه در محلات و مناطق حاشیهنشین شهری ضروری و مهم است، و این طرح بهمنظور افزایش و بهبود سرانههای بهداشتی و درمانی به تصویب رسیده است.
وی گفت: مقدمات طرح و عملیات اجرایی آن با همکاری راه و شهرسازی بهمنظور اختصاص زمین و تزریق منابع مالی از سوی شهرداری کرج آغاز شود.
فرماندار کرج با اشاره به اهمیت بازآفرینی بافتهای فرسوده در مناطق شهری، گفت: طرح بازآفرینی شهری میتواند تحول عمرانی بزرگی در شهرها ایجاد کند.
شفقی با تأکید بر اینکه در اجرای طرح بازآفرینی پایدار شهری به دنبال ارتقای وضعیت و شاخصهای برخورداری ساکنان این مناطق هستیم، گفت: اجرای این طرح مهم شهری و احیا بافتهای فرسوده شهری منوط به همکاری همه متولیان حوزه شهری است.
وی با اشاره به نگاه دولت و اهتمامی که در احیا و بازسازی بافتهای فرسوده وجود دارد، گفت: طبق قانون برنامه ششم توسعه، هر دستگاه موظف است ۳۰ درصد از اعتبارات شهری و سهم آورده خود را به اهداف طرح بازآفرینی شهری اختصاص دهد.
فرماندار کرج با اشاره به حمایتهای فرمانداری از اجرای طرحهای بازآفرینی شهری افزود: دستگاهها اگر پروژهای مرتبط با طرح بازآفرینی شهری به کمیته برنامهریزی شهرستان ارائه دهند، مازاد آن تزریق مالی انجام خواهد شد.
شفقی در بخش دیگری تأکید کرد: سیاستهای شهرداری، سیاستهای خوبی است اما ما نمیتوانیم بگوییم که کرج کشش دارد و شهرهای اقماری این ظرفیت را ندارند، بنابراین مدیران شهری باید از ظرفیت بخش خصوصی در شهرهای اقماری برای احیا بافتهای فرسوده بهرهمند شوند.
وی بابیان اینکه ظرفیت دفاتر تسهیل گری نباید مغفول بماند، گفت: اقدامات جزیرهای همواره باعث بروز مشکلات میشود و باید از همافزایی صاحبنظران امر در این دفاتر بهره لازم را برد.
فرماندار کرج در ادامه بر تهیه و تدوین طرح بازآفرینی شهرهای اقماری این کلانشهر تأکید کرد.
نظر شما