به گزارش خبرگزاری مهر، کریم ذوالفقاری اظهار داشت: ۷۰ هکتار از این سطح گلخانه ها در سه ماهه نخست سال ۹۷ احداث شده و توسعه گلخانه ها با نگاه دستیابی به بازار های جدید انجام می گیرد.
وی خاطر نشان کرد: در سال ۹۶ از سطح ۳۱۵۸ هکتار گلخانه در استان تهران، ۵۷۵ هزار تن سبزی و صیفی تولید شد که معادل حدود ۲۹ درصد کل تولید سبزی و صیفی گلخانه ای کشور است.
ذوالفقاری افزود: از این سطح ۹۲۶ هزار گل شاخه بریده معادل ۶۲ درصد کل گل شاخه بریده و ۳۶ هزار تن قارچ معادل ۲۷ درصد کل قارچ کشور در استان تهران تولید شده است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران تعداد افراد شاغل به طور مستقیم در گلخانه های این استان را ۱۰ هزار نفر اعلام کرد و ادامه داد: تعهد ما برای اجرای گلخانه در استان تهران در سال جاری ۱۵۰ هکتار است.
ذوالفقاری درباره تنوع تولید در این گلخانه ها تصریح کرد: ما تلاش می کنیم آنچه که قابل کشت است به محیط گلخانه ای منتقل کنیم و قصد داریم بعضی از میوه های درختی نیز در گلخانه ها تولید شود.
صرفه جویی سالانه ۲۷۵ میلیون متر مکعب آب کشاورزی با اجرای روش های نوین آبیاری
وی درباره اجرای روش های آبیاری نوین در اراضی کشاروزی استان تهران اذعان داشت: از ۱۸۷ هزار هکتار اراضی کشاورزی این استان تاکنون ۵۷ هزار هکتار زیر پوشش روش های آبیاری نوین قرار گرفته است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران افزود: با اجرای این سطح از سیستم آبیاری نوین ۲۷۵ میلیون متر مکعب آب در سال صرفه جویی می شود.
وی گفت: اکنون سیستم های آبیاری نوین در ۵۲۰۰ هکتار از اراضی استان تهران در دست اجرا است که بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته اند و تا پایان امسال به اتمام می رسد.
ذوالفقاری تصریح کرد: به ازای هر هکتار اجرای سیستم آبیاری تحت فشار در اراضی کشاورزی ۱۰ میلیون تومان تسهیلات بلاعوض به کشاورزان پرداخت می شود.
وی افزود: استفاده از روش آبیاری نوین علاوه بر کاهش مصرف آب، تولید را به لحاظ اقتصادی توجیه می کند زیرا موجب یکنواختی آبیاری و افزایش عملکرد می شود.
ذوالفقاری توسعه کشت نشایی را اقدام دیگری در راستای صرفه جویی در مصرف آب عنوان کرد و گفت: در استان تهران، تاکنون بیش از یک هزار هکتار کشت نشایی سبزی و صیفی و برخی غلات صورت می گیرد.
وی اذعان داشت: تلاش می کنیم محصولاتی که قابلیت کشت نشایی دارند با این روش انجام شود.
نظر شما