به گزارش خبرنگار مهر، یحیی رضایی صبح سهشنبه در نشست هماندیشی سلامت خرما در دشتستان اظهار داشت: یکی از اهداف مهم از این نشست، ارتقای سطح ایمنی محصولات خرمایی است که با تشکیل کارگروه تصمیمگیری برای عملیاتی کردن برنامه به این مهم دست یابیم.
وی با اشاره به اینکه درآمد اکثر کشاورزان استان بوشهر از محل خرما بوده و بستهبندی بهداشتی خرما حایز اهمیت است، برای احداث آزمایشگاه همکار مرتبط با خرما همکاری خود را اعلام کرد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، نیز در این نشست گفت: با توجه به ارزش غذایی و جایگاه ویژهای که خرما در سطح شهرستان داشته و همچنین ارزشافزوده زیادی برای مردم دارد، بررسی مشکلات موجود در زمینه خرما لازم است.
ماریا خویشدوست همچنین در خصوص استفاده از شیره صنعتی، لزوم احداث آزمایشگاه همکار و همچنین مساله گازدهی و گندزدایی خرما مطالبی را بیان کرد.
سوسن صدری مدیر نظارت بر غذا معاونت غذا و دارو نیز بیان کرد: در سالهای اخیر با جایگزینی شناسه نظارت کارگاهی بهجای پروانه ساخت در ظرفیتهای کمتر، در روند صدور پروانهها تسریع و تسهیل شده و تولیدکنندهها با اخذ نشان ایمنی و سلامت میتوانند محصولات خود را با تضمین به مصرفکننده ارائه دهند.
مدیران کارخانجات و کارگاههای بستهبندی خرمای دشتستان، مشکلات و همچنین پیشنهادات و نظرات خود را در این خصوص مطرح کردند.
در این نشست ۹ مصوبه به تصویب رسید که شامل تشکیل کارگروه تصمیمگیری برای عملیاتی کردن برنامه، شناسنامهدار کردن همه مواد مصرفی، اقدام برای صدور و اخذ پروانه سردخانه، صدور پروانه ساخت جهت شیره خرما با همکاری واحدهای تولیدی، ارسال شکایات برای پیگیری به ترجمانهای ذیربط، همکاری برای احداث آزمایشگاه همکار، تشویق واحدهای تولیدی برای اخذ پروانه برای محصولات جانبی، برچسبگذاری مناسب محصولات و اصلاح قانون و مقررات برای موازیکاری بود.
نشست هماندیشی سلامت خرما باهدف ساماندهی کارخانجات صنعتی و کارگاههای سنتی بستهبندی خرما در محل شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان برگزار شد.
نظر شما