به گزارش خبرنگار مهر، «میکائیل کلور برشتولد» سفیر جمهوری فدرال آلمان در آئین آغاز همکاری معاونت علمی و فناوری و وزارت حفاظت محیط زیست آلمان با هدف «توسعه اقتصاد کم کربن و ایجاد بازار بهینه سازی انرژی و محیط زیست» گفت: این همکاری در راستای تفاهماتی میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شکل گرفته است.
وی افزود: تا سال ۲۰۲۱ بودجهای بالغ بر سه و نیم میلیون یورو برای این پروژه درنظر گرفته شده است.
برشتولد خاطر نشان کرد: موضوع بهینه سازی انرژی اهمیت بسیار زیادی دارد و آلمان همواره تلاش دارد که موضوع بهینه سازی مصرف انرژی را مد نظر قرار دهد.
به گفته وی، تمیزترین نوع انرژی آن است که ما مصرف نکنیم؛ مازاد انرژی مصرف نشده در ایران، قابلیت مصرف دوباره و صادرات دارد.
سفیر جمهوری فدرال آلمان اضافه کرد: بهینهسازی انرژی در آلمان سبب پایین آمدن مصرف انرژی و ایجاد روند جدید در مصرف انرژی شده است.
برشتولد اظهار داشت: آلمان به دنبال کاهش ۲۰ درصدی مصرف انرژی تا سال ۲۰۵۰ است به طوری که ما توانستیم در سال ۲۰۱۷، ۶ درصد کاهش مصرف انرژی داشته باشیم.
وی بیان کرد:حمایت آلمان در رابطه با ایران با بهینه سازی مصرف انرژی، بیانکننده برنامه توسعه مستمر سازمان ملل تا سال ۲۰۲۰ است و از ژانویه آینده، آلمان عضو غیرثابت در شورای سازمان ملل خواهد داشت، زیرا حفظ محیط زیست برنامه اصلی ما در سازمان ملل است.
سفیر جمهوری فدرال آلمان گفت: آلمان به طور عمده در امضا شدن برجام دخیل بود، به ارزش والای این معاهده ایمان داریم و تمام تلاش خود را برای ادامه آن خواهیم کرد.
برشتولد تأکید کرد: خروج آمریکا از معاهده و انجام دوباره تحریم ها، بازگشت بسیار سخت به عقب است و بر این باور هستیم که تحریم ثانویه آمریکا برخلاف قوانین بینالمللی است. در این راستا ایران وظایف خود را انجام داده، سازمان انرژی هستهای ایران ۱۲ بار این موضوع را تاکید کرده است و آمریکا باید پابرجا بماند.
وی با بیان اینکه کلیه ۲۸ کشور با برجام موافق هستند، گفت: کلام واضح است؛ ما به این معاهده پایبند میمانیم و در اروپا در جهت ایجاد بنای جدید کار میکنیم تا تشکیلاتی ایجاد شده که امنیت مالی برقرار شود.
برشتولد خاطرنشان کرد: در آلمان در بستری جدید قدم برمیداریم و امیدواریم نتایج ملموسی در این راستا شاهد باشیم. اطمینان میدهم که با تمام انرژی در این راستا حرکت میکنیم.
نظر شما