به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام سید مصطفی حسینی صبح شنبه در حاشیه همایش بزرگ قرآن، کتاب انقلاب اسلامی، در گفتگو با خبرنگار مهر به وقف در حوزه قرآنی اشاره کرد و گفت: در کشور کمتر از ۵ درصد از موقوفات مربوط به قرآن است.
وی اظهار کرد: زیرساخت فرهنگی در کشور ایران طوری بوده که عمده موقوفات برای ترویج معارف اهلبیت، تعزیهگردانی و عزاداری و مسائل مشابه بوده است.
حسینی تأکید کرد: نیازمند معارف آموزشی، تبلیغی و ترویجی هستیم که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری به موضوعات جدید در بخش علم و فناوری تأکید دارند، افزود: این بخشها نیاز اجتماع است و باید در ترویج وقف مورد توجه قرار گیرد.
رئیس امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه در ترویج موقوفات قرآنی غفلت شده است، ابراز کرد: در سالهای اخیر اقدامات مختلفی در بحث توسعه وقف قرآنی از طریق وقف مشارکتی انجام شده است.
حسینی تأکید کرد: خوشبختانه در بحث وقف مشارکتی پرونده قابلتوجهی وجود دارد ولی باید وقف بیشتر از این در جامعه تقویت و تبیین شود.
وی افزود: در مراکز مشاوره وقف، اولویت به موقوفات قرآنی اختصاص پیدا کرده است.
رئیس امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه ابراز کرد: تبلیغات رسانهای نقش موثری در فرهنگسازی و جریان سازی وقف قرآنی دارد.
حسینی به سند توسعه فعالیتهای قرآنی اوقاف در سال ۹۵ اشاره کرد و گفت: سند دیگر توسعه وقف قرآنی توسط تیم کاری آغاز شد که ۸۰ درصد کار تحویل داده شده، در سال ۹۷ تدوین سند توسعه وقف قرآنی به اتمام رسیده و به استانها ابلاغ خواهد شد.
نظر شما