به گزارش خبرنگار مهر، چند سالی است روزهای برگزاری امتحانات نهایی خبرهایی مبنی بر لو رفتن سوالات امتحان نهایی به گوش می رسد. از آنجایی که بحث تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور نیز اهمیت یافته، این خبرها اهمیت دوچندان یافته است. هر چند هر بار این موضوع از سوی مسئولان آموزش و پرورش تکذیب می شود و در هر دوره چندین کلاهبردار در زمینه فروش سوالات به اسم امتحان نهایی نیز دستگیر می شوند اما ظاهرا این داستان ادامه دارد. فروش این سوالات یا از طریق تلگرام و یا اینستاگرام صورت می گیرد. قیمت خرداد ماه این سوالات بین ۳۰ تا ۹۰ هزار تومان بود و دو تا سه ساعت قبل از شروع امتحان صورت می گرفت.
خردادماه امسال نحوه ارسال سوالان امتحان نهایی به تمامی تغییر کرد و مسئولان که لو رفتن سوالات چند ساعت قبل از برگزاری امتحانات را ناشی از شیوه ارسال سوالات به سراسر کشور میدانستند، با تغییر شیوه ارسال سوالات گامی در راستای جلوگیری از این اتفاق برداشتند.
تا قبل از امتحانات نهایی خرداد۹۷، سوالات امتحان نهایی در قالب سی دی به مناطق آموزش و پرورش ارسال می شد و در بخشی قرنطینه می شد اما تکثیر سوالات و حتی بخش قرنطینه قابل نفوذ بود. حالا با تغییرات جدید، سوالات صبح همان روز امتحان به صورت الکترونیکی به حوزه ها ارسال می شود و رمز سوالات در اختیار حوزه ها قرار می گیرد تا سوالات را خود چاپ کنند و فرصتی برای درز سوالات نباشد.
عبدالرسول عمادی رئیس مرکز سنجش آموزش و پرورش و سرپرست آموزش متوسطه در جدیدترین اظهار نظرش در خصوص لو رفتن سوالات امتحان نهایی دی ماه دانش آموزان دوره متوسطه دوم به خبرنگار مهر گفت: هیچ سوال امتحانات نهایی در اختیار افراد قرار نگرفته است. اگر بحثی در فضای مجازی می شود و عده ای به اسم سوالات امتحان نهایی، آنها را می فروشند دلیل این نیست که سوالات لو رفته و حرف آنها درست است بلکه این ترفند سودجویان است و دانش آموزان فریب آن را نخورند.
وی با بیان اینکه همچنان سوالات به حوزه ها به صورت الکترونیکی ارسال شده است، بار دیگر بر سلامت و حفاظت از سوالات در سراسر کشور تاکید کرد.
نظر شما