به گزارش خبرنگار مهر، رقیه یادگاری روز یکشنبه در نشست کارگروه طرح جامع کاهش آلودگی هوای اراک اظهار داشت: طرح جامع کاهش آلودگی هوای اراک سال ۸۷ به تصویب رسید و طی ۱۰ سال گذشته مجموع اعتبارات تخصیص یافته این طرح ۲۲ درصد بوده است.
وی افزود: بر مبنای مطالعهای که در رابطه با آلودگی هوای شهر اراک در سال ۸۶ انجام گرفت بر ضرورت کنترل آلایندگی صنایع محدوده این شهر و همچنین ایجاد فضای سبز و اصلاح سیستم حمل و نقل عمومی اراک تاکید شد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی بیان کرد: در نهایت برای اجرای این طرح ها ۲۷۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شد که تا به امروز و با گذشت ۱۰سال، تنها ۴۰ میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته است.
یادگاری خاطرنشان ساخت: بخشی از مصوبات طرح جامع کاهش آلودگی هوای اراک که نیاز به اعتبار چندانی نداشت تا به امروز انجام پذیرفته اما سایر موارد مطرح شده در این طرح نیازمند تخصیص اعتبار است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی تصریح کرد: در چند سال اخیر موضوع بازنگری در طرح جامع کاهش آلودگی هوای اراک در دستور کار قرار گرفته و در این زمینه پژوهشکده محیط زیست وارد شده است.
در این جلسه همچنین مدیرکل محیط زیست استان مرکزی اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تا پایان آذرماه شهر اراک ۴۵ روز را با هوای ناسالم برای گروههای حساس و همچنین ناسالم برای تمام گروههای جمعیتی پشت سر گذاشته است.
رضا میرزایی بیان کرد: بخشی از مشکل آلودگی هوای شهر اراک به خودروهایی که در شهر تردد می کنند باز می گردد و طبق آیین نامه خودروها و اتوبوس های فرسوده باید از مدار فعالیت خارج شوند.
مدیرکل محیط زیست استان مرکزی گفت: طی سالهای اخیر در راستای کاهش آلودگی هوای اراک طرح های مختلفی همچون گازسوز کردن کوره های آجرپزی، خروج دیگ های آلاینده شرکت ایرالکو از مدار فعالیت، ایجاد تقاطع های غیر همسطح، افزایش فضای سبز و سایر اقدامات انجام شده که توانسته بخشی از مشکل آلودگی هوای اراک را برطرف کند.
نظر شما