به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر دكتر خديجه آرين در جمع خبرنگاران با تاكيد بر اين كه سازمان آموزشي ، علمي و فرهنگي آيسسكو در زمينه امور فرهنگي ، آموزشي و علمي به صورت تخصصي كار مي كند ، افزود : سازمان آيسسكو در سال 1361 با اهدافي چون تقويت و ترغيب همكاري ميان كشورهاي عضو و تحكيم آن در زمينه هاي آموزش ، علوم ، فرهنگ و ارتباطات ، توسعه علوم كاربردي و استفاده از فناوري پيشرفته در چارچوب آرمان ها و ارزش هاي جاودان و بلند مرتبه اسلامي وطرح كردن فرهنگ اسلامي به عنوان پايه و اساس برنامه ريزي آموزشي در تمام سطوح ، تحكيم فرهنگ اسلامي ، حفظ استقلال انديشه اسلامي در برابر تهاجم فرهنگي و ... تاسيس شد.
وي با اشاره به اين كه امسال مجمع عمومي و جلسات شوراي اجرايي آيسسكو با هم تقارن پيدا كرده اند ، افزود : جلسات شوراي اجرايي آيسسكو سالي يك بار ومجمع عمومي هر سه سال يكبار برگزار مي شود و نمايندگان كشورهاي عضو براي دفاع و ارايه طرح هاي آموزشي كشور خود در اين جلسه شركت مي كنند.
دكتر آرين با اشاره به اين كه مقر آيسسكو مغرب است ، افزود : تاكنون 7 مجمع عمومي آيسسكو به ترتيب در كشورهاي مراكش ( كازابلانكا ) ، پاكستان ، عمان ، رباط ( مراكش ) ، سوريه ، عربستان و رباط ( مراكش ) برگزار شده است و كشور افغانستان نيز به تازگي عضو اين سازمان شده است.
وي درباره زمان برگزاري مجمع عمومي و جلسات شوراي اجرايي آيسسكو گفت : جلسه شوراي اجرايي از 30 آذر تا 4 دي ماه و مجمع عمومي از 6 تا 8 دي ماه است.
دبيركل آيسسكو با تاكيد بر اين كه در مجمع عمومي امسال مدير كل آيسسكو تغيير خواهد كرد ، افزود : وزير آموزش و پرورش كشور رياست هشتمين اجلاس مجمع عمومي آيسسكو را به مدت سه سال بر عهده خواهد داشت.
مديركل دفتر همكاري هاي علمي و بين المللي وزارت آموزش و پرورش افزود : تجربه هاي پرسش مهر رئيس جمهور ، مجلس دانش آموزي كشور و توجه خاص وزارت آموزش و پرورش كشور به دانش آموزان مهمان عراقي و افغاني از مباحثي هستند كه در اين مجمع مطرح مي شود.
گفتني است سازمان آيسسكو داراي بخشهاي مختلفي چون آموزش ، علوم ، فرهنگ و ارتباطات ، روابط و همكاري هاي بين المللي و مركز اطلاعات و اسناد است و ايران از سال 1371 به عضويت آن در آمده است.
نظر شما