به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی عباسی در مراسم اختتامیه نمایشگاه تخصصی گفتمان انقلاب اسلامی که در سالن همایشهای غدیر قم برگزار شد، اظهار کرد: انقلاب اسلامی نقطه عطفی در تاریخ سرزمین ما، دنیای اسلام و جهان بوده و میتوان ادعا کرد تاریخ با پدیده انقلاب اسلامی ورق خورد.
وی با اشاره به تنگناها و موانع انقلاب برای نرسیدن به آرمانهای انقلاب، ادامه داد: علت ایستادن و مقاومت در مقابل پدیده انقلاب این است که انقلاب داعیه تمدن، گفتمان تازه، مدنیت جدید و الگوی اجتماعی جدید را دارد.
رئیس جامعه المصطفی العالمیه افزود: مبانی مهم تمدن جدید این بود که دین را از ساحت اجتماعی دور کنیم و به ساحت خصوصی افراد بفرستیم چون دین نمیتواند پیشرفت و توسعه ایجاد کند.
حجتالاسلام عباسی با اشاره به اینکه حضور دین در متن اجتماع، الگوی تازهای را ارائه کرد، تصریح کرد: در مقام عمل طی این ۴ دهه، انقلاب توانسته دستاوردهای فرهنگی و علمی ارائه کند و شاهدی بر موفقیت حکومت دینی و حضور دین در عرصه اجتماع باشد.
وی با اشاره به اینکه امروزه ۲۸۰۰ مراکز آموزش عالی داریم، ادامه داد: در کنار کیفیت باید تولید انبوه داشته باشیم، اگر داعیه تمدنسازی در نشر داریم باید کثرت قابل توجه داشته باشیم چون شرطِ لازم است نه کافی.
رئیس جامعه المصطفی العالمیه گفت: ۴ میلیون نفر دانشجو در سال داریم، زمینه را برای ساخت تمدن سازی فراهم کردیم و ۴۰ سال زمان زیادی نیست و ما در آغاز راه هستیم.
اصول تمدن سازی انقلاب اسلامی ایران
حجت الاسلام عباسی بیان کرد: قوم محدود و زبان محدود نمیتواند تاثیرگذاری جهانی و جامع ایجاد کند و تمدن بدون داشتن جهان بینی نسبت به انسان شکل نمیگیرد و همه این پیش نیازها در انقلاب وجود دارد.
وی گفت: ارائه الگوی نظم اجتماعی، راز گشایی از عالم و دعوت به تعقل و تدبر، فرهنگ جویای علم، فرهنگ کار و تلاش، فرهنگ عزت خواهی و آرمانهای بلند از اصول تمدن سازی یک ملت است.
رئیس جامعه المصطفی العالمیه با اشاره به اینکه حوزه علمیه امروز با ۴۰ سال قبل متفاوت است، ادامه داد: حوزههای علمیه باید کانون و منبع تولید روح تلاش، تولید علم و علم جویی در جامعه باشند.
وی خاطرنشان کرد: حوزه علمیه بسیاری از طلاب خارجی را با زبان فارسی آشنا کرده و بنا بر اقرار مراکز زبان سنجی، تولید علم به زبان فارسی دو برابر زبان عربی است، صدها هزار نفر در این دنیا با زبان فارسی آشنا شده که زمینه توسعه علم دین را ایجاد میکند.
نظر شما