غلامرضا جعفری در گفت و گو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب که در سطح شهرستان سه کتابخانه عمومی فعال شامل کتابخانه مرکزی آل یاسین کتابخانه ابوالفضل العباس برف انبار و کتابخانه مرکز تحقیقات معلمان فریدونشهر وجود دارد، اظهار داشت: کتابخانه جدید دیگری هم در محله وحدت آباد فریدونشهر در حال ساخت است.
وی با بیان این موضوع که بزرگترین مشکل کتابخانه های فریدونشهر مشکل زیر ساختی و نبود فضای کافی برای اجرای برنامههای فرهنگی است، ابراز داشت: ساختمان کتابخانه آل یاسین فریدونشهر استیجاری است و سالن مطالعه ندارد.
رئیس کتابخانه های عمومی فریدونشهر افزود: کتابخانه ابوالفضل العباس برف انبار نیز با مشکل کمبود فضا و نبود سالن مطالعه مواجه است.
نبود اعتبار کافی برای تکمیل کتابخانه های در حال ساخت
جعفری ضمن بیان این موضوع که ساختمان در حال ساخت کتابخانه آل یاسین فریدونشهر بعد از گذشت چند سال تنها ۳۰ درصد پیشرفت داشته است اظهار داشت: کتابخانه در حال ساخت محله وحدت آباد فریدونشهر هم پیشرفت ۷۰ درصدی داشته است.
وی افزود: ما با کمبود اعتبار برای ساخت ساختمان کتابخانه ها مواجه هستیم.
در خواست تخصیص اعتبار بیشتر برای تکمیل ساختمان کتابخانه ها
رئیس کتابخانه های فریدونشهر با بیان این مطلب که با تخصیص اعتبار بیشتر میتوانیم در سال ۱۳۹۸ کتابخانه های در حال ساخت را به بهره برداری برسانیم، ابراز داشت: اداره کتابخانه های فریدونشهر از فرماندار و نماینده مجلس شهرستان فریدونشهر در خواست تخصیص اعتبار جداگانه برای تکمیل کتابخانه های در حال ساخت را دارد.
وی اضافه کرد: فرماندار فریدونشهر در سال گذشته در حوزه کتاب و کتابخوانی به خاطر تخصیص اعتبار قابل توجه برای ساخت کتابخانه ها به عنوان فرماندار برتر شناخته شد.
تأسیس دو ایستگاه مطالعه در ادارات فریدونشهر
جعفری ضمن بیان این مطلب که ترویج فرهنگ کتابخوانی در سطح شهرستان همکاری ارگانهای فرهنگی را میطلبد افزود: سال گذشته یک ایستگاه مطالعه با هزینه کتابخانه در بیمارستان رسول اکرم (ص) و یک ایستگاه مطالعه با همکاری دادگستری در داخل دادگستری راه اندازی کردیم و یک ایستگاه مطالعه نیز در هلال احمر فریدونشهر راه اندازی میشود.
روستاییان شهرستان فریدونشهر کتابخانه ندارند
رئیس کتابخانه های فریدونشهر با اشاره به این مطلب که عدالت فرهنگی یعنی آحاد مردم در هر نقطه جغرافیایی دسترسی یکسانی به کتاب و امکانات فرهنگی داشته باشند، اظهار داشت: شهرستان فریدونشهر گسترش جغرافیایی زیادی دارد و نیمی از جمعیت آن در روستاها زندگی میکند.
وی افزود: این جمعیت ۵۰ درصدی از کتابخانه و برنامههای فرهنگی کتابخانه ها بی بهره هستند.
ساختمان مناسب برای احداث کتابخانه در روستاها وجود ندارد
جعفری با بیان این موضوع که روستاهای پرجمعیت شهرستان فریدونشهر که از نظر قانونی مستعد کتابخانه هستند شناسایی شده است، اضافه کرد: مشکل بزرگ در سر راه احداث کتابخانه در روستاها نبود ساختمان مناسب است و ما از سایر ارگانهای فرهنگی میخواهیم که در این زمینه با نهاد کتابخانه ها همکاری داشته باشند.
نظر شما