به گزارش خبرنگار مهر، سورنا ستاری عصر دوشنبه در دیدار با امام جمعه کرمان بیان داشت: ما به دنبال تغییر پارادایم اقتصادی از منابع زیرزمینی به سمت نیروی انسانی هستیم.
وی افزود: شرکتهای دانشبنیان میتوانند محور توسعه باشند در چند سال اخیر این شرکتها افزایش داشتهاند.
معاون علمی فناوری رئیس جمهور گفت: باید مشکلات جامعه را حل کنیم لذا نسل جدید کارآفرینانی که وارد بازار میشوند با رشدی که دارند در آیندهای نزدیک به بزرگترین شرکتها در منطقه تبدیل خواهند شد.
وی یادآور شد: بزرگترین شرکت استارت آپ را در منطقه داریم که در بخشهای نانو، سلولهای بنیادین و هوافضا مشغول به فعالیت هستند.
وی گفت: چهار هزار و ۲۰۰ شرکت دانش بنیان و شش هزار استارت آپ در کشور فعالیت میکنند که فروش ۶۰ هزار میلیارد تومانی در سال ۹۶ و ۸۰ هزار میلیارد در سال ۹۷ حاصل فعالیتهای شرکت استارت آپی بوده است.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور تصریح کرد: عمده شکل گیری شرکتهای دانش بنیان در حوزه هوافضا بود همچنین در بحث کشاورزی نیز کارهای خوبی صورت گرفته است.
ستاری به بحث تحریمها اشاره کرد و گفت: در این رابطه برنامههای مفصلی داده شده تا بتوانیم بخش عمده تحریمها را حل کنیم و امیدواریم سیستم جدیدی که راه افتاده بحث مشکلات اقتصادی را حل کند.
وی افزود: استان کرمان هم در این حوزه خوب پیش رفته دانشگاههای خوبی در استان وجود دارد که از ساختار خوبی برخوردار است و اصولاً بچههای کویر سختکوش هستند که در زمینه کارآفرینی پیشرفت خوبی داشتهاند.
ستاری یادآور شد: مهمترین نکته اینکه جهتگیریهای خوبی انجام شده و زیر ساختهایی صورت گرفته تا اختراع و نوآوری خود را تبدیل به نوآوری کند.
نظر شما