به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی استانداری کردستان، جمشید انصاری با حضور در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان یادآور شد: هدف از سیاستهای اقتصاد مقاومتی عملیاتی کردن این جمله مقام معظم رهبری یعنی مقاوم سازی اقتصاد کشور در مقابل تکانههای اقتصاد بینالمللی است.
وی با اشاره به برنامههایی که در راستای اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی تدوین شد و همچنین تکانه اقتصادی حاصل از تحریمهایی که دولت آمریکا با خروج از برجام به ما تحمیل کرد، گفت: به نظر میرسد اقتصاد ما در مقابل این تکانه، آسیب دید و آنگونه که باید و شاید، این سیاستها به ثمر ننشست.
انصاری بیان کرد: برای مقابله جدی، اولاً باید این اقدامات و برنامهها را پیش تر شروع میکردیم تا فرصت و زمان بیشتری برای انجام اقدامات لازم جهت ایجاد ظرفیت تابآوری داشته باشیم و ثانیاً برخی برنامههای این سیاست را باید جدی تر دنبال میکردیم.
معاون رئیس جمهور در ادامه تاکید کرد: این تجربه باید به ما بیاموزد که باید در استان پروژههایی تعریف کنیم که هم امسال به نتیجه برسد و هم فواید آن عاید استان و کشور شود.
وی در ادامه به بحث مهم تخصیص آب به استان اشاره کرد و گفت: در ابتدای برگزاری جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی استان، بحث بیشتر بر سر تخصیص آب بود اما تجربه نشان داده علیرغم اهمیت این موضوع به تنهایی کافی نیست چرا که ما بیش از همه به منابع اعتباری دولت وقوف داریم بنابراین باید در اجرای پروژهها، اولویت بندی و زمانبندی داشته باشیم.
نماینده ستاد اقتصاد مقاومتی در کردستان، همچنین بر استفاده از ظرفیت مرز تاکید کرد و افزود: هر فعل و انفعالی که در مرز صورت بگیرد، از ایجاد زیرساختها تا ترددهای مرزی، منافع آن به استان باز میگردد لذا سازمان حمل و نقل و پایانههای استان باید اهتمام بیشتری در آماده سازی زیرساختها داشته باشد.
وی افزود: مرز یک پتانسیل برای این مناطق که هم میتواند بخشی از مشکلات ناشی از تحریمها را حل کند هم در حوزه اشتغال استان مؤثر باشد.
انصاری از اعضای ستاد اقتصاد مقاومتی استان خواست ضمن اولویت بندی دقیق برنامهها و پروژههای استان، آنها را به جد پیگیری کنند و خود نیز به عنوان نماینده رئیس ستاد اقتصاد مقاومتی کشور در کردستان قول داد برای تحقق پروژههای استان تلاش نماید.
نظر شما