۱ مرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۱۷

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای کردستان:

نیروی با دانش و دارای مهارت اساس توسعه همه جانبه است

نیروی با دانش و دارای مهارت اساس توسعه همه جانبه است

سنندج - مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان گفت: اساس توسعه همه جانبه نیازمند فراهم بودن ابزارهای مورد نیاز است که یکی از این ابزارهای مهم نیروی انسانی ماهر و با دانش است.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدجمیل احمدی صبح سه شنبه در مراسم ملی رونمایی از آزمون‌های پروژه محور کار عملی در راستای طرح ارزشیابی مهارتی با رویکرد سنجش عملکردی که با حضور معاون پژوهش و برنامه ریزی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در سنندج برگزار شد، اظهار داشت: این پروژه که امروز در مرکز سنجش مهارت و صلاحیت حرفه ای استان کردستان رونمایی شد می‌تواند به عنوان یک مرکز فعال در کردستان و در گام بعد در منطقه غرب، سطح ملی و حتی سطح بین المللی خدمات مورد نظر را ارائه دهد و آزمون‌های پروژه محور را در این مرکز برگزار کرد.

وی افزود: خوشبختانه در این مرکز این ظرفیت وجود دارد که علاوه بر فعالیت در سطح ملی با توجه به همجواری با کشور عراق بحث سنجش و صلاحیت حرفه ای افراد آموزش دیده در مراکز فنی و حرفه ای انجام شود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان ادامه داد: با توجه به استراتژی جدیدی که در این سازمان تعریف شده به سمت سنجش و صلاحیت حرفه ای آزمون‌ها پیش رفته ایم و نهضت مهارت افزایی در این سازمان به راه افتاده تا بتوانیم فقر مهارتی و نبود مهارت‌های فنی و حرفه ای را ریشه کن کنیم.

احمدی یادآور شد: با این کار علاوه بر اینکه به افراد این مهارت را می‌آموزیم که در ورود به بازار کار بر اساس توانمندی که کسب کرده اند شغل خود را ایجاد کنند، اعتماد به نفس آنان بالا رفته و آسیب‌های اجتماعی کاهش می‌یابد.

وی بیان کرد: بر اساس دستورالعمل سازمان آزمون‌های پروژه محور طراحی شده و محوریت سنجش مهارت و صلاحیت حرفه ای آزمون‌های برگزار شده در این استان بر سند ساختمان بنا شده چرا که نیروی کار بسیاری داریم در حوزه صنعت ساختمان که این نیروها ممکن است مهارت داشته باشند اما مهارت حرفه ای را ندارند و در راستای مهارت افرایی این افراد بر اساس استانداردهای این پروژه آزمون‌های پروژه محور برگزار می‌شود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان گفت: نیروی کار استان با برگزاری این آزمون‌های پروژه محور بدون شک ارتقا یافته و این کار می‌تواند توسعه در صنعت ساختمان را به دنبال داشته باشد چرا که اساس توسعه فراهم بودن ابزارهای مورد نیاز است که یکی از این ابزارهای مهم نیروی انسانی ماهر و با دانش است.

احمدی اظهار داشت: تا آموزش را در جامعه نهادینه نکنیم نمی‌توانیم با شعار توسعه همگام شویم و انتظار داریم دستگاه‌های اجرایی استان در این راستا همراه ما باشند و نیروهای خود را با مهارت افزایی در این مرکز آشنا کنند.

وی افزود: حوزه دیگر بحث IT است که در استان کردستان کارهای بسیاری انجام شده که طرح تکاپو نمونه موفق این طرح در این حوزه است و نیروهای توانمندی در این حوزه داریم.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان ادامه داد: در حال حاضر در بحث گیم در این حوزه استان کردستان بسیار موفق بوده و ۱۲ درصد صادرات صنعت گیم کشور از این استان صورت می‌گیرد و یک پیام بسیار خوب برای جوانان است که ظرفیت‌های خوبی وجود دارد.

احمدی در پایان سخنان خود یاداور شد: در حوزه سلامت الکترونیک نیز فعالیت‌های خوبی انجام شده و بر اساس نیروی توانمندی که در کردستان وجود دارد باید بیشتر به این حوزه ورود کنیم.

کد خبر 4674192

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha