۲۳ مرداد ۱۳۹۸، ۲۲:۵۳

بر اساس مصوبه شورای عالی اداری؛

۱۳ مرکز علمی کاربردی یزد تعطیل یا به بخش خصوصی واگذار شد

۱۳ مرکز علمی کاربردی یزد تعطیل یا به بخش خصوصی واگذار شد

یزد ـ رئیس دانشگاه علمی کاربردی یزد با اشاره به مصوبه شورای عالی اداری مبنی بر عدم فعالیت آموزشی ادارات دولتی گفت: بر این اساس ۱۳ مرکز علمی کاربردی وابسته به ادارات در یزد تعطیل شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدصالح احمدی امروز در نشستی خبری با اشاره به اینکه پیش از این ۲۲ مرکز علمی کاربردی در سطح استان فعالیت می کردند، اظهار داشت: بر اساس مصوبه شورای عالی اداری، ادارات دولتی از فعالیت های آموزشی منع شدند و از آنجا که تعداد قابل توجهی از مراکز علمی کاربردی متعلق به ادارات دولتی بود، ۱۳ مرکز تعطیل یا به بخش خصوصی واگذار شد.

وی با بیان اینکه مراکز علمی کاربردی هلال احمر و شهرداری دولتی محسوب نمی شوند، افزود: تعدادی از ۱۳ مرکز وابسته به دستگاه های دولتی، تعدادی تعطیل و تعدادی نیز به بخش خصوصی واگذار شدند به عنوان مثال دانشگاه علم و هنر یزد به خانه فرهنگ صدوقی و مرکز علمی کاربردی بهزیستی تفت نیز به خیریه تفت واگذار شد و این مراکز از مهرماه می توانند بر اساس آیین نامه دانشجو بپذیرند.

احمدی در بخش دیگری از سخنان خود در مورد ساماندهی مدرسان مراکز علمی کاربردی استان یزد عنوان کرد: در استان در مجموع هزار و ۲۰۰ مدرس فعالیت می کردند که اسامی آنها در سامانه به ثبت رسیده بود که تعدادی از آنها به دلیل عدم تدریس بیش از دو سال، خود به خود از چرخه مدرسان خارج شدند.

وی افزود: بعد از پایش های انجام شده و سنجش سطح علمی همچنین نیاز مراکز به اساتید، در حال حاضر تعداد اساتید به ۶۰۰ نفر رسیده است.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان یزد در پاسخ به سئوال مهر در مورد شهریه های دانشگاه علمی کاربردی نیز بیان کرد: شهریه این دانشگاه تقریبا یک سوم دانشگاه های غیرانتفاعی است به ویژه در رشته های پرمتقاضی و امسال نیز با توجه به افزایش تورم، افزایش تعرفه شهریه در این دانشگاه نداشتیم.

احمدی همچنین از ساماندهی رشته های تحصیلی در این دانشگاه خبر داد و اظهار داشت: گرچه حذف برخی رشته ها اعتراضاتی به همراه داشت اما رشته هایی که امکان مهارت آموزی در آنها به دانشجویان وجود نداشت، حذف شد.

وی در مورد اساسنامه دار شدن مراکز علمی کاربردی یزد نیز عنوان کرد: مراکز علمی کاربردی در سطح کشور عموما اساسنامه نداشتند بنابراین هر مرکزی در صورتی با مشکل مواجه می شد و اقدام به تعطیلی می کرد، از نظر حقوق قابل پیگیری نبود بر این اساس کار اساسنامه دار کردن مراکز در دستور کار قرار گرفت و در استان یزد به سرعت این اقدام انجام شد.

کد خبر 4692986

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha