به گزارش خبرگزاری مهر، سیاوش جبارزاده بعد از ظهر پنجشنبه در جلسه کارگروه سلامت و بهداشت شهرستان افزود: با توجه به نبود سامانه تصفیهخانه فاضلاب شهری و جاری شدن فاضلابهای خانگی و آبهای روان به داخل رودخانه، این امر یک تهدید جدی برای سلامت عمومی به شمار میرود که امیدواریم متولیان امر در اسرع وقت به آن توجه جدی کنند.
وی با بیان اینکه نبود چنین سامانهای شهروندان را با خطرات بیماریهای پوستی و ریهای مواجه میکند، ادامه داد: کانالهای روباز و متعفن فاضلاب محل زندگی انواع حیوانات موذی و بالقوه ناقل بیماری است و وجود جانواران موذی در کنار انواع حشرات در این کانالها منظرهای نامناسب بوجود آورده است.
جبارزاده در بخش دیگری از سخنان خود به اجرای موفقیت آمیز طرح بسیج ملی کنترل فشارخون در این شهرستان نیز اشاره کرد و افزود: در حدود ۲ ماه اجرای این طرح کارکنان زحمتکش عرصه سلامت این شهرستان به صورت شبانهروز برای غربالگری این بیماری مهم و غیرواگیر تلاش کرده و توانستند بیش از ۹۶ درصد جمعیت این شهرستان را مورد سنجش قرار دهند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شاهیندژ اظهار داشت: در این اجرای طرح در مجموع پنج هزار و ۸۷۰ نفر بیمار فشارخونی در این شهرستان شناسایی شده و هماکنون تحت کنترل مراکز بهداشتی درمانی قرار دارند.
در ادامه این جلسه فرماندار شاهیندژ با اشاره به اهمیت شناسایی آسیبهای تهدید کننده سلامت مردم این شهرستان گفت: همه دستگاههای اجرایی باید وظیفه اصلی خود را با دقت و با حساسیت ویژهای همراه با تعامل برونبخشی بین ارگانها و سازمانهای دولتی مرتبط با سلامت شهروندان انجام دهند.
ایوب آذینپور با تقدیر از خدمات عرصه سلامت این شهرستان خواستار پیگیری مصوبات جدید این جلسه توسط دستگاههای مرتبط شد.
عملیات اجرایی تصفیهخانه فاضلاب شهر شاهیندژ از سال ۱۳۹۲ آغاز شد و پس از آنکه به حدود ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی رسید متوقف شد.
نظر شما