۲۲ مهر ۱۳۹۸، ۱۵:۵۷

مدرسانه انتخابی هوشمندانه برای تدریس خصوصی ریاضی

مدرسانه انتخابی هوشمندانه برای تدریس خصوصی ریاضی

در کلاس های خصوصی مدرسانه دانش آموزان با کار کردن و مشارکت در حل مسئله، ریاضی را یاد می گیرند و روش های تدریس این مجموعه به دور از هر نوع حفظیات و راه های میانبری ناکار آمد است.

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، پس از تغییراتی که در نظام آموزشی کشور ایجاد شد و پایه های اول تا ششم توصیفی شدند، مقطع متوسطه اول یکی از حساس ترین مقاطع تحصیلی دانش آموزان شد.

زیرا وقتی دانش آموزان وارد پایه هفتم می شوند برای اولین بار تلاش هایشان با نمره و جزئیات بیشتری مورد قضاوت قرار می گیرد و دیگر در مقوله ای چون : خیلی خوب، خوب، قابل قبول و نیاز به تلاش نمی گنجد.

در نتیجه اغلب دانش آموزان با برخورد اشتباه والدین اعتماد به نفس خود را از دست می دهند و با ورود به دوران پرچالش نوجوانی در چار افت تحصیلی می شوند.

موسسه مدرسانه با برنامه ریزی و نظام آموزشی قوی که در تدریس خصوصی ریاضی متوسطه اول دارد، معلمان این مجموعه را طوری تعلیم داده که در کلاس ها به جای این که آنها متکلم وحده باشند از روش پرسش و پاسخ استفاده می کنند و با مشارکت دادن محصل در روند تدریس باعث افزایش اعتماد به نفس آنها می شوند.

برای مثال:

در تدریس خصوصی ریاضی هفتم در آموزش فصل یک، معلم بدون این که توضیحی بدهد در ابتدا مسئله ای آسان را مطرح می کند و از دانش آموز می خواهد که با دانش قبلی خود راهکاری را برای حل مسئله دهند و با دانش آموز وارد بحث می شود تا به سریع ترین و مطلوب ترین راه حل برسد که این موضوع باعث می شود دانش آموز با تعاملی که با معلم دارد اعتماد به نفسش افزایش پیدا کرده و از اشتباه کردن در درس نترسد.

یا در تدریس خصوصی ریاضی هشتم فصل شش مبحث مثلث معلم بدون این که توضیحی در مورد مبحث بدهد.

(زیرا اغلب دانش آموزان از مبحث مثلثات می ترسند) با یک داستان وارد موضوع درسی می شود و با سوالاتی که از دانش آموز می پرسد نتایجی به دست می آورد و بعد از این که نتیجه گیری کرد دانش آموز تازه متوجه می شود که در حال فراگیری مبحث مثلثات بوده است.

یا در تدریس خصوصی ریاضی نهم در فصل هشت مبحث حجم و مساحت، معلم های مدرسانه با تکیه بر معلومات قبلی دانش آموز از سال های قبل تدریسی پله ای و گام به گام دارند و در این روش دانش آموز در مقابل مطالب آسان سطح و حجم سال های قبل قرار می گیرد و همین موضوع باعث می شود انگیزه لازم برای یاد گیری موضوعات پیچیده تر را به دست آورد.

در واقع ما در مُدرسانه ریاضیات را به دانش آموزان کاربردی، جالب، منطقی و زیبا معرفی می کنیم.

بسیاری از دانش آموزان و والدین آنها که تجربه تدریس خصوصی ریاضی در مدرسانه را داشته اند بیان کرده اند که مدرسانه باعث شده است آنها پی به کاربرد ریاضیات ببرند و مثل اغلب دانش آموزان به رشته هایی مانند تجربی که به خاطر ترس از ریاضیات است گرایش پیدا نکنند.

مثلا" یکی از دانش آموزان مدرسانه گفته است: "من نمی دانستم ریاضی در برنامه نویسی کاربرد دارد و این را از طریق یکی از معلم های مدرسانه که خودش هم برنامه نویس بود فهمیدم.

یا مثلا" یکی از والدین در مشاوره تعیین رشته گفته بودند که من نمی دانستم رشته ای به نام مدلسازی وجود دارد که بسیار وابسته به ریاضیات است و به صورت عملی از ریاضیات در این رشته استفاده می کنند.

به دلیل این که در نظام آموزشی کشور، ریاضی به صورت سلسله مراتبی آموزش داده می شود برایمان بسیار مهم است که نقاط ضعف دانش آموز را از پایه های قبل برطرف کنیم و ریاضی را از پایه به صورت مفهومی آموزش دهیم.

برای دانش آموزانی هم که از کلاس اول وارد مدرسانه می شوند برنامه های بسیار ویژه ای داریم که باعث می شود دانش آموز از همان سال اول دبستان از ریاضی لذت ببرند و یاد بگیرند از آن چطور در زندگی روز مره استفاده کنند.

از نظر ما آموزش ریاضی به میزان قابل توجهی به روش تدریس و میزان تسلط معلم روی مباحثی که تدریس می کند دارد، دانش آموز اگر توسط یک معلم با انگیزه و با سواد آموزش ببیند به ریاضی علاقه مند می شود.

معلمان مدرسانه بسیار خلاق هستند و با روش های جدیدی که  در تدریس ریاضی به کار می برند به دانش آموزان یاد می دهند که راه حل معلم الزاما" تنها راه حل نیست و این موضوع به دانش آموزان جرات بحث در کلاس بر روی راه حل های ارائه شده را می دهد.

ما معتقد به آموزش مفهومی ریاضی هستیم و از نظر ما دانش آموزان باید ریاضی را بفهمند و به همین دلیل هر روز به دنبال راه های متفاوتی برای تدریس مفهومی ریاضی هستیم

در کلاس های خصوصی مدرسانه دانش آموزان با کار کردن و مشارکت در حل مسئله ریاضی را یاد می گیرند و روش های تدریس این مجموعه به دور از هر نوع حفظیات و راه های میانبری نا کار آمد است.

در کلاس های گروهی مُدرسانه نیز تلاش معلمان برای بالا بردن روحیه دانش آموزان در انجام کار های گروهی است.

در کلاس های گروهی این مجموعه مسئله هایی در سطح پایه تحصیلی دانش آموزان به آنها داده می شود و از آنها خواسته می شود تا به صورت گروهی آن را حل کنند.

در این روش دانش آموزان چگونگی انجام کار گروهی با یکدیگر را یاد می گیرند و می فهمند که چکونه باید با یکدیگر تعامل برقرار کنند.

کلاس های گروهی مدرسانه به دانش آموزان یاد می دهد که ریاضی چگونه به بهتر شدن کیفیت زندگی آنها کمک می کند.

این مطلب، یک خبرآگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 4746615

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha