به گزارش خبرنگار مهر، علی آشتاب در گفت و گو با رسانه ها، گفت: ۵۴ درصد از دعاوی کارگری و کارفرمایی لرستان طی سال جاری منجر به سازش شده است.
وی با اشاره به آمار دادخواستهای ارائه شده در حوزه روابط کار، اظهار داشت: از ابتدای سالجاری تاکنون تعداد پنج هزار و ۲۸۷ دادخواست کارگری در این اداره کل به ثبت رسیده، که تعداد چهار هزار و ۱۰ پرونده منجر به صدور رأی شده است.
مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان به نقش شوراهای سازش در کاهش شکایات اشاره کرد و گفت: شوراهای سازش به منظور حل و فصل دعاوی، قبل از طرح در مراجع حل اختلاف به پرونده ها رسیدگی می کنند و در سال جاری دو هزار ۵۵۴ پرونده در این شوراها مطرح و ۵۴ درصد از آنها به سازش منتهی شده است.
آشتاب با بیان اینکه مراجع حل اختلاف به منظور رسیدگی به اختلافات فردی بین کارفرما و کارگر که ناشی از اجرای مقررات قانون کار و سایر مقررات تبعی، موافقتنامه های کارگری و یا پیمان های دسته جمعی است، تشکیل شده اند، اظهار داشت : در راستای اجرایی شدن این قانون، اداره روابط کار استان لرستان با ۱۸ هیئت تشخیص و ۱۱ هیئت حل اختلاف فعالیت می کند.
وی، تاکید کرد: ایجاد امنیت شغلی و اشتغال پایدار در گرو حفظ بنگاه های اقتصادی و حمایت از تولید است و مراجع حل اختلاف مصداق بارز سه جانبه گرایی بوده و در این راستا دولت می بایست نقش سیاست گذاری، نظارت و حمایت قانونی را ایفا کند و فضای کسب و کار با مشارکت و همدلی کارگران و کارفرمایان از هرگونه بحران و تشنج دور نگه داشته شود.
نظر شما