به گزارش خبرنگار مهر، حسین عباسی صبح پنج شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان پیشوا که با حضور انوشیروان محسنی بندپی، استاندار تهران برگزار شد اظهار داشت: پیشوا پنجمین شهر کشور و دومین شهر مذهبی استان تهران است که ملجاء و مأمن مردم و کانون فعالیت های فرهنگی و مذهبی است و مردم این شهرستان در تمامی مراحل انقلاب حضور داشتند که نمونه آن را می توان در قیام ۱۵ خرداد سال ۴۲ مشاهده کرد.
عباسی گفت: پیشوا از ۹۰ هزار نفر جمعیت ایرانی و ۶۰ هزار اتباع خارجی برخوردار است این افراد در دو بخش مرکزی و جلیل آباد و ۳۸ روستا زندگی می کنند.
وی افزود: پیشوا در سال ۱۳۸۹ به عنوان سیزدهمین شهرستان استان تهران از ورامین منتزع و به شهرستان تبدیل شد ولی با تمام تلاشهای صورت گرفته طی ده سال گذشته، این شهرستان از مشکلات عمدهای در زیرساختها برخوردار است.
فرماندار پیشوا بیان داشت: پیشوا با دارا بودن ۴ مرکز دانشگاهی، دو حوزه علمیه، ۱۹ هزار دانش آموز و ۱۰ هزار دانشجو قطب مهم علمی استان تهران محسوب میشود و پیشوا قطب مهم کشاورزی استان تهران است که از مجموع ۱۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی، یک هزار و ۴۰۰ هکتار آن، زیر کشت گلخانهای است که محصولات مهم کشاورزی در این شهرستان تولید میشود.
عباسی با بیان اینکه پیشوا تنها شهرستان بدون بیمارستان استان تهران است گفت: در سال ۸۸ دانشگاه آزاد اسلامی در زمینی به مساحت ۳۴ هزار مترمربع اقدام به احداث بیمارستانی ۸ هزار مترمربعی کرد، ولی هم اکنون این پروژه با پیشرفت فیزیکی ۱۵ درصدی نیمهتمام رها شده و به توجه ویژه مسئولان کشوری و استانی نیاز دارد.
وی افزود: پروژه مترو شهرستانهای جنوب شرق تهران در سال ۱۳۹۳ توسط هیأت دولت به قطار حومهای تبدیل شد که به دلیل مشکلات موجود، این پروژه در حوزه پیشوا به کندی پیش میرود و نیاز به توجه ویژه مسئولان دارد.
فرماندار پیشوا عنوان داشت: در سفر رئیس سازمان برنامه و بودجه به شهرستانهای جنوبشرق استان و اختصاص اعتبار ۲۷۰ میلیارد تومانی، مقرر شد که اجرای این پروژه با سرعت بیشتری همراه شود و نیاز است تا با پیگیری استاندار تهران، زمینه این مهم فراهم شود تا علاوه بر اجرای دو خط قطار حومهای، دو پل روگذر نیمه تمام تکمیل و دو ایستگاه در پیشوا احداث شود و پیشوا تنها یک راه دسترسی به تهران دارد که اگر آن را نیز از شهرستان بگیرند، به طور کامل این منطقه بن بست میشود که برای رفع این مشکل، اجرای پروژه آنتنی پیشوا به محور قم – گرمسار در دستور کار قرار گرفت که برای اجرای آن به ۸۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و با توجه به این که این پروژه استانی است، به توجه ویژه نیاز دارد تا با تبدیل به پروژه ملی، شاهد اجرای آن باشیم.
وی ا اشاره به اینکه آب مورد نیاز شهروندان پیشوا با استفاده از ۱۵ حلقه چاه تأمین میشود اظهار داشت:در این خصوص پیشوا در تابستان با مشکل کمبود آب مواجه بودیم و عدم اختصاص حقآبه سد ماملو به این شهرستان، مشکل کمبود آب را تشدید کرده است و با دستور معاون اول رئیس جمهور و پیگیری مسئولان استانی و کشوری، زمینه انتقال آب سد ماملو به پیشوا فراهم شده و امروز شاهد آغاز عملیات اجرایی پروژه خواهیم بود که تا پایان سه ماهه ابتدایی سال آینده به بهرهبرداری میرسد.
عباسی اظهار داشت: اقتصاد اصلی پیشوا بر پایه کشاورزی استوار است و با توجه به وابستگی این بخش به آب، تامین حقابه شهرستان از محل تصفیه خانه جنوب تهران ضروری است تا بتوانیم به رشد و رونق کشاورزی منطقه کمک کنیم.
وی افزود: پیشوا از یک شهرک صنعتی نیز برخوردار است که هم اکنون صاحبان صنایع با مشکلات عدیده ای مواجه هستند، خارج شدن این شهرک از محدودیت شعال ۱۲۰ کیلومتری و در نظر گرفتن مشوقهای لازم، زمینه استقرار صنایع مختلف و رفع مشکلات تولید کنندگان را فراهم میکند.
نظر شما