معصومه نصیری در گفتوگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه اساساً توجه و تقویت اعتماد به نفس ملی زمینهساز توسعه کشور و حرکت به سمت قویتر شدن در تمام عرصهها خواهد بود، گفت: در راهبردهای کلان تحقق توسعه همه جانبه روحیه خودباوری، میل به پیشرفت و اعتماد به نفس ملی دارای اهمیتی غیر قابل انکار هستند.
وی تاکید کرد: چنانچه کشوری خودباوری پایینی داشته باشد نباید منتظر موفقیت و پیروزی در عرصههای مختلف نیز باشد و البته باید همواره در انتظار تزلزل عزت ملی خود بوده و چه بسا در نهایت مجبور به تسلیم نیز بشود. و از آنجا که اعتماد به نفس ملی یک ضرورت و عامل قطعی و اصلی برای ادامه پیشرفتهای یک کشور محسوب میشود، تضعیف این مولفهها نیز جزو استراتژیهای دشمن برای مقابله قلمداد میگردد.
نصیری با اشاره به نقش مهم گروههای مرجع از جمله رسانهها و نخبگان در راستای تقویت ما میتوانیم و ضرورت حرکت به سمت قویتر شدن، تصریح کرد: امروزه بخش قابل توجهی از زمان افراد توسط رسانهها برنامهریزی میشود و این یعنی رسانه نقش مهمی در تأثیرگذاری بر افکار عمومی و آگاهسازی جامعه و تقویت یا تضعیف باور توانستن میشود.
وی بیان اینکه رسانه همانگونه که در ایجاد حس باور اتکا به توان داخلی جهت حرکت و نیل به پیشرفت و قدرتمندی کشور نقش بسزایی دارد، در جهت عکس آن یعنی کاهش یا از بین بردن باور توانمندی نیز مؤثر است، افزود: نگاهی به روح حاکم بر بیانیه گام دوم انقلاب و بندهای مختلف آن مؤید این حقیقت است که جدی ترین و مؤثرترین اقدام جهت توسعه ایران اسلامی، خودباوری و قوی شدن در ابعاد و عرصههای مختلف است.
نصیری با بیان اینکه رسانه در بازتولید تفکر خودباوری یا عدم خودباوری نقش جدی ایفا میکند، تصریح کرد: همان گونه که رسانههای خارجی بر دمیدن نااُمیدی و مأیوس شدن از آینده و نیز بدبینی نسبت به شرایط موجود متمرکز شدهاند، رسانههای داخلی ضمن ایفای وظیفه دیده بانی و گوشزد نمودن نقاط ضعف میبایست نسبت به تقویت روحیه خودباوری و انعکاس مطلوب دستاورهای کشور اقدام کنند.
نصیری همچنین گفت: رسانه با انعکاس بی امان نقاط ضعف بدون پرداختن به نقاط مثبت و پیشرفتها، میتواند نگاه «ما نمیتوانیم» را تقویت کند و این در حالی است که بیانیه گام دوم بر مساله «ما میتوانیم» تاکید ویژهای دارد. ما میتوانیم یعنی ما قوی خواهیم شد و هیچ مانعی نمیتواند این عزم و اراده را متوقف یا مخدوش کند.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه سیاستگذاری رسانهای و پیوست رسانهای تمام اقدامات در کشور باید منطبق با تقویت داشتهها و گوشزد نمودن ضعفها در راستای قویتر شدن باشد، خاطرنشان کرد: در روزگاری که دستگاه رسانهای دشمن در جنگ تمام عیار و همه جانبه رسانهای سعی در انحراف افکار عمومی آن هم با ارائه اطلاعات نادرست دارد، رسانههای داخلی بازوان قدرتمندی خواهند بود که نه هم صدا با دشمن بلکه در مقابل او جریان ساز بوده و نقش آفرینی خواهند کرد.
نظر شما