وی اظهار داشت : ایرانیان راه را برای خود شناسی و استقلال تاجیکستان باز کردند و ما باید نظام آموزشی دو کشور را به هم نزدیک کنیم تا دو ملت بیش از پیش به یکدیگر نزدیک شوند.
رئیس دانشگاه تاجیکستان با اشاره به ضعف تالیف کتاب های درسی در تاجیکستان گفت: باید از تجربه مولفان کتاب های درسی ایران استفاده کنیم.
غلامحسین افسری رئیس سازمان آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز سابقه تاریخی و تمدن و فرهنگ تاجیکستان و زبان فارسی مردم این کشور و مسلمان بودن 90 درصد از مردم این کشور را از عوامل مهم وحدت و اتحاد دو کشور ذکر کرد و گفت : اگر بخواهیم از کیان اسلام دفاع کنیم راه آن اتحاد کشورهای اسلامی است .
وی با اشاره به ویژگی های نظام تعلیم و تربیت در جمهوری اسلامی افزود : ما اعتقاد داریم به همان اندازه که دستگاه تعلیم و تربیت باید با مبانی فکری اسلام همسان شود به همان مقدار نیز باید عقب ماندگی های گذشته را جبران کرده و پیشرفت کنیم.
هیئت بلند پایه علمی فرهنگی تاجیکستان که به دعوت دفتر همکاری های علمی بین المللی وزارت آموزش و پرورش در دو روز گذشته در استان خراسان رضوی به سر می برند از مکان های علمی فرهنگی و مذهبی این استان بازدید نموده و خواهند کرد.
نظر شما