شناسایی مسیرهای خلوت تر؛

اپلیکیشن تازه برای دورماندن از نقاط آلوده به کرونا

اپلیکیشن تازه برای دورماندن از نقاط آلوده به کرونا

محققان دانشگاه‌های ام آی تی و هاروارد با همکاری یکدیگر اپلیکیشنی را ابداع کرده اند که امیدوارند استفاده گسترده از آن موجب کاسته شدن از سرعت شیوع ویروس کرونا شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیجیتال ترندز، اپلیکیشن یادشده که Private Kit: Safe Paths نام دارد، همراه با یک ابزار تحت وب موسوم به SafePlaces مورد استفاده قرار می‌گیرد و به کاربران امکان می‌دهد با شناسایی مسیرهای خلوت تر که از دل نقاط محل شیوع گسترده کرونا نمی‌گذرد، سلامت خود را حفظ کنند.

در واقع کار اصلی اپلیکیشن یادشده این است که به هر کاربر اطلاع دهد آیا از مسیری در حال عبور است که قبلاً محل حرکت فردی مبتلا به کرونا بوده یا خیر و آیا در حوالی مسیر حرکت افراد مبتلا به کرونا حضور داشته و زندگی می‌کنند یا خیر.

تکمیل اطلاعات مورد نیاز این اپلیکیشن با همکاری کاربران، مقامات بهداشتی محلی در هر شهر و کشور و برنامه نویسان حرفه‌ای صورت می‌گیرد تا از حضور، رفت و آمد و تجمع بیش از حد افراد در نقاط آلوده که می‌تواند به انتشار سریع ویروس از فردی به فرد دیگر منجر شود، جلوگیری شود.

اپلیکیشن یادشده بعد از نصب، مسیر حرکت افراد و نیز اشخاصی که وی با آنها دیدار می‌کند را ثبت و ذخیره می‌کند و اطلاعات مربوط به موقعیت مکانی افراد با دیگر کاربران این اپلیکیشن به اشتراک گذارده می‌شود. افرادی که نتیجه آزمایش کرونای آنها مثبت بوده با به اشتراک گذاری اطلاعات موقعیت مکانی خود در این اپلیکیشن با مقامات بهداشتی و دیگر کاربران می‌توانند به کاهش سرعت شیوع کرونا کمک کنند. البته مشخص نیست برای حفظ امنیت و حریم شخصی کاربران این نرم افزار چه تمهیداتی اندیشیده شده است.

ابزار تحت وب به مشخص کردن زمان و محل حضور افراد بیمار و اطلاع این داده‌ها به افراد سالمی که در آستانه رسیدن به اشخاص بیمار هستند، کمک می‌کند. بدیهی است که این برنامه زمانی می‌تواند عملکرد موفقی داشته باشد که هم توسط افراد زیادی نصب شود و هم افراد مبتلا به کرونا به استفاده صحیح از آن تمایل نشان دهند.

کد خبر 4882843

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha