به گزارش خبرگزاری مهر، احسان آنقی اظهار کرد: در پی شکایت ۲ نفر از شهروندان اراکی مبنی بر برداشت غیر مجاز از حساب بانکی شأن، بررسی موضوع در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفته است.
وی ادامه داد: در تحقیقات انجامشده از شاکیان مشخص شد که هردو این افراد با یک شگرد مجرمانه یکسان در یک کانال تلگرامی برنامهای را دانلود کرده و برای فعالسازی آن، از طریق این برنامه به یک درگاه اینترنتی هدایتشده و با واردکردن اطلاعات حساب بانکی خود در این درگاه، بعد از مدت زمانی متوجه برداشت غیرمجاز ۱۹ میلیون ریال از حسابهایشان میشوند.
رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی بیان کرد: در مراحل تحقیقات پلیس، ۲ نفر عاملان این برداشتهای غیرمجاز در یکی از استانهای مرزی شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی دستگیر شدند.
آنقی با اشاره به اعتراف متهمان به برداشت ۱۹ میلیون ریال از حساب این دو شهروند اراکی عنوان کرد: با توجه به اسناد و مدارکی که در روند رسیدگی به این پرونده بهدست آمده بود، متهمان به تبلیغ نرمافزار فیشینگ و هدایت به درگاه جعلی در شبکههای اجتماعی و این برداشتهای غیرمجاز اعتراف کردند.
وی در خطاب به کاربران فضای مجازی اظهار کرد: لازم است کاربران نسبت به فعال کردن رمز یکبار مصرف (پویا) حسابهای خود که اقدام به خرید اینترنتی میکنند اقدام کرده و حسابهای پس انداز و واریز حقوق آنها با حسابهای خرید روزانه تفکیک شده و جدا باشد و از طرفی سامانه پیامکی حسابهای بانکی فعال و نسبت به تغییر رمزهای حساب بانکی به صورت دورهای اقدام کنند.
آنقی هشدار داد: به هیچ عنوان فریب پیامکهای دروغ را نخورید در صورتی که به هر علت، با ورود به سایتهای جعلی اطلاعات کارت بانکی خود را درج کردید بلافاصله رمز دوم اینترنتی خود را تغییر دهید.
وی افزود: از عضویت در کانالهای تلگرامی با عناوین فروش شارژ ارزانقیمت، فروش اکانت بازیهای رایانهای، ماهواره جیبی و… جدا خودداری کنید تا در دام افراد شیاد و کلاهبردار قرار نگیرند و کاربران فضای مجازی درصورتیکه با چنین مواردی برخورد کردند موضوع را سریعتر از طریق سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir بخش تماس با ما با کارشناسان پلیس فتا در میان بگذارند.
نظر شما