به گزارش خبرنگار مهر، علی اوسط هاشمی در نشست با مدیران سازمان فنی و حرفهای که در مرکز تربیت مربی و پژوهشهای سازمان فنی و حرفهای کشور واقع در کرج برگزار شد، اظهار کرد: سازمان فنی و حرفهای با بسیج نیروهای خود میتواند جریان و موجی جدید در کشور ایجاد کند.
وی با اشاره با اینکه ۵۰ درصد کارآموزان مراکز فنی و حرفهای سراسر کشور از فارغ التحصیلان مراکز دانشگاهی هستند، گفت: حدود پنج هزار و ۷۰۶ کارگاه آموزشی فنی و حرفهای در کشور وجود دارد.
رئیس سازمان فنی و حرفهای کشور ابراز امیدواری کرج که رتبه بندی مربیان سازمان فنی و حرفهای کشور مورد توجه قرار گیرد، گفت: مهارت آموزی لازمه جهش تولید و توسعه است.
اوسط هاشمی با تاکید بر اینکه در نظام استخدامی هنوز مهارت ارتقا پیدا نکرده است، گفت: در نظام استخدامی نگاهها به جای مهارت به مدرک دانشگاهی است.
وی با اشاره به اینکه سرمایههای بخش خصوصی و دولتی برای ارتقای مهارت آموزی شناسایی میشود، گفت: بیش از چهار میلیون کشاورز در کشور وجود دارد که نقش آفرین و مولد هستند این حوزه نیازمند مهارت آموزی است.
رئیس سازمان فنی و حرفهای کشور با بیان اینکه مراکز خدمات پس از فروش باید مهارتهای لازم را کسب کنند، گفت: برخی کالاهای وارداتی پرمصرف داریم که مراکز ارائه دهنده خدمات پس از فروش آن باید آموزشهای مهارتی لازم را فرا بگیرند.
نظر شما