به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه جراره ظهر یکشنبه در یکصد و هشتاد و دومین جلسه شورای اسلامی شهر بندرعباس با موضوع هم اندیشی و تبادل نظر فی مابین نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی پیرامون مشکلات شهر بندرعباس و مسائل مربوط به کرونا، ضمن آغاز دهه کرامت و هفته قوه قضائیه، بیان داشت: این جلسه شورای شهر با توجه به مشکلات شهر بندرعباس در خصوص مشکلات شهری و مقابله با شیوع کرونا با مجمع نمایندگان هرمزگان در مجلس تشکیل شده است. این نشست تعاملی میتواند به ارائه راهکارها و پیگیریها در سطح ملی کمک کند.
وی عنوان کرد: مردم شهر بندرعباس و استان هرمزگان از تصمیمات دولتمردان ناراضی هستند. ما به عنوان منتخبین مردم در پارلمان شهری و نمایندگان مجلس به عنوان منتخبین حوزه انتخابیه بندرعباس هرچند پیگیریهای از جانب نمایندگان مردم شد اما همچنان مردم از تصمیمات دولت مردان راضی نیستند و گلایه دارند.
جراره تصریح کرد: مردم معتقدند اگر به جای بندرعباس شیوع گسترده کرونا در تهران یا شهرهای بزرگتری رخ میداد حتماً تصمیمات متفاوتی از سوی دولت صورت میگرفت. در فضای مجازی و رسانهها اگر جستجو کنیم و به عموم مردم اعتماد کنیم و سوال بپرسیم به شدت گله مند هستند و قطعاً انتظار دارند نمایند گان مردم در مجلس و شورای شهر اقدامی جدی برای پیشگیری از شیوع کرونا در بندرعباس انجام دهند.
رئیس شورای شهر بندرعباس خاطرنشان کرد: علیرغم اینکه شرایط بندرعباس در بحث تجهیزات درمانی و کادر درمان تقویت شده است ولی همچنان شرایط راضی کننده نیست و به دنبال این هستیم تصمیماتی گرفته شود که نقش نمایندگان مجلس در آن تأثیرگذار باشد. امیدواریم تصمیمات برای مقابله با کرونا در اختیار استانها گذاشته شود و در عمل این تصمیمات اجرایی شود. تصمیمات به سمتی برود که شاهد اتفاقات خوب در کاهش شیوع بیماری کرونا در بندرعباس باشیم.
وی افزود: یکی از خواستههای جدی اعضای شورا در اختیار داشتن اطلاعات مختلف در ارتباط با مردم شهر بندرعباس است که متأسفانه سیاست دولت بر پنهان کاری و عدم ارائه اطلاعات حق و حقوق مردم شهر است. مالیات بر ارزش افزوده و حق آلایندگی از مواردی است که شورای شهر بندرعباس بداند سهم شهر بندرعباس از حق آلایندگی و ارزش افزوده چقدر است. اگر این سهم به صورت مستقیم اعلام شود میتوانیم برنامه ریزی مناسبتری در این حوزه داشته باشیم.
به گفته رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس، نبود مدیریت واحد شهری بندرعباس خسارتهای زیادی را به مردم تحمیل کرده است. باید تصمیمات کارشناسی شده برای شهر بندرعباس اعمال شود نه آنکه هر مسئولی با سلیقه خود بخواهد بندرعباس را اداره کند و آسیب آن به مردم وارد شود. انتظارتی که مردم از اعضای شورای شهر دارند و عدم داشتن اطلاعات و قدرت کافی شورای شهر موجب شده تا نتوانیم به وظبفه اصلی خود عمل کنیم.
وی ادامه داد: خورهای شهر بندرعباس یکی از خواستههای جدی شهری است که اگر توجه ویژه ای به بهسازی آن شود به عنوان یک فرصت گردشگری در شهر به حساب میآید. ولی عدم توجه به خورها به یک معضل تبدیل شده است. خور شیلات توسط شهرداری بندرعباس ۱۴ میلیارد تومان به خاطر تصمیمات بالادستی هزینه کرده است ولی هنوز کاربردی نشده و مردم استفادهای از این پروژه بزرگ نکرده اند.
رئیس شورای شهر بندرعباس تصریح کرد: با توجه به ساحلی بودن شهر بندرعباس و شرایط آن باید مطالعات و طرحهای جامعی برای توسعه آن در نظر گرفت.
جراره خاطرنشان کرد: در موضوع طرح سوال از شهردار فضایی ایجاد شد که سبب ایجاد فاصله بین نمایندگان مجلس و شورا شد که این امر با تعامل و همفکری میشد رخ ندهد و دغدغه هر دو طرف نیز مهم و ارزشمند است اما باید در فضایی تعاملی بتوانیم مشکلات و دغدغهها را مطرح کرد و با یک خروجی مناسب سبب ثمرات مناسبی برای شهر بندرعباس باشیم.
نظر شما