دبیرانجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: طرح تنظیم بازار سیمان اخیرا به هیئت دولت ارسال شده و هماکنون در انتظار تصمیمگیری دولت در این باره هستیم.
محمدحسن پورخلیل گفت: در صورت تصویب این طرح در دولت، مصوبه چندکلمه ای "سیمان از سبد حمایتی خارج شد" معنا خواهد یافت.
وی مطرح کرد: گزارش مربوط به طرح ساماندهی وضعیت سیمان و خروج آن ازبحران در ابتدا توسط وزیر صنایع و معادن ارایه شده بود که در نهایت کمیته ویژه متشکل از وزارت بازرگانی، وزارت صنایع و معادن و انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان این طرح را نهایی کرد و به هیئت دولت فرستاد.
به گزارش مهر، شورای اقتصاد در تاریخ 25 فروردین امسال به ریاست دکتر محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری مقرر کرده بود کمیته ای متشکل از وزیر بازرگانی، وزیر صنایع و معادن و نماینده انجمن صنفی ذی ربط موضوع سیمان را مورد بررسی قرار داده و نتیجه را برای تصمیم گیری نهایی به هیئت دولت ارائه دهند.
محمد صادق مفتح معاون توسعه بازرگانی داخلی وزارت بازرگانی در این باره گفته است: اگر نگرانیهای وزارت بازرگانی از تنظیم بازار داخلی رفع شود، این وزارتخانه با خروج سیمان از سبد حمایتی دولت موافقت خواهد کرد.
این درحالی است که رئیس کانون سراسری انبوه سازان مسکن و ساختمان کشور نظر دیگری در این باره دارد. مجتبی بیگدلی می گوید: خروج سیمان از سبد حمایتی دولت ، بخش مسکن کشور را با شوک بزرگی روبرو میکند.
در همین حال، آمارهای وزارت صنایع و معادن نشان می دهد: در سال 85 ، 35 میلیون تن سیمان در کشور تولید شد که این رقم در سال جاری به 42 میلیون تن خواهد رسید. افزایش 10 میلیون تنی به ظرفیت تولید سیمان کشور در سال 1387 نیز از دیگری برنامههایی است که این وزارتخانه اعلام کرده است.
سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان هم اخیرا هشدار داده واحدهای تولیدی و توزیعی که سیمان را در انبارهای خود احتکار کنند بهشدت با برخورد بازرسان سازمانهای بازرگانی استانها روبرو خواهند شد.
نظر شما