به گزارش خبرنگار مهر؛ سید سعید شاهرخی ظهر یکشنبه در شورای اقامه نماز استان همدان از حضور ۲۸۰ امام جماعت در دستگاههای اجرایی برای اقامه نماز خبر داد و عنوان کرد: طی دو سال گذشته عملکرد دستگاهها در حوزه ترویج فرهنگ نماز در سامانه ثبت و استانداری همدان در کشور حائز رتبه شده است.
وی با بیان اینکه دستگاهها هیچ محدودیتی برای هزینهکرد نماز و قرآن ندارند، اضافه کرد: با توجه به اهمیت نماز و نقش این فریضه الهی در اعتلای جامعه به ویژه جوانان و ترویج فرهنگ قرآنی، برای هر برنامهای در این حوزه در استان همدان تأمین اعتبار صورت میگیرد.
جامعهای که نماز در آن تضییع شود شاهد گسترش شهوت و هواپرستی خواهد بود امام جمعه همدان نیز با تقدیر از اقدامات استاندار و مسئولان استانی در راستای توجه به اقامه نماز، اظهار کرد: در جامعهای که نماز در آن تضییع شود شاهد گسترش شهوت و هواپرستی خواهیم بود.
آیت الله حبیب الله شعبانی افزود: متأسفانه تمدن امروز بشر، در حال دعوت انسانها به شهوت است و زمانی که دعوت به خوبیها در آن جامعه کمرنگ شود، رغبت به شهوت نیز بیشتر خواهد شد و این همان نفس اماره انسان است.
نماینده ولی فقیه در استان همدان با بیان اینکه نماز مظهر عبودیت است، گفت: جان مایه تمدن اسلامی، عبودیت انسان است و این همان فرق جامعه اسلامی با جوامع دیگر است.
وی با اشاره به اینکه تفاوت مسئولان در جمهوری اسلامی با دیگر کشورها در توجه و دغدغه نسبت به نماز و ارزشهای الهی است، گفت: امروز این وظیفه ما است که در جهت تقویت بنیادی حکومت اسلامی حرکت کنیم و در این مسیر گام برداریم.
نماز تنظیم کننده روابط اجتماعی است
امام جمعه همدان با تاکید بر اینکه نماز تنظیم کننده روابط اجتماعی است، گفت: بخشی از مشکلات اقتصادی در کشور به تضییع نماز باز میگردد چرا که برخی از مشکلات از تنظیم نبودن روابط اجتماعی حاصل میشود.
وی خواستار توجه و اجرا مصوبات قانونی موجود در کشور شد و عنوان کرد: اگر قوانین مصوب موجود به درستی اجرا شود با مشکلی روبرو نخواهیم شد و بنابراین باید اجرا شدن این قوانین توسط مسئولان جدی گرفته شود.
آیت الله شعبانی با بیان اینکه در ارزیابیها صرفاً به جمعیت حاضر در نماز نباید بسنده کرد، عنوان کرد: حضور شخص مدیر در نمازهای ادارات یکی از مسائلی است که در توجه به نماز تأثیر گذار است و باید مورد توجه قرار گیرد.
نظر شما