۱ مهر ۱۳۹۹، ۱۳:۵۲

بخشدار مرکزی دامغان خبر داد:

کمبود اعتبار مهمترین مشکل پروژه بند خاکی مهماندوست دامغان

کمبود اعتبار مهمترین مشکل پروژه بند خاکی مهماندوست دامغان

دامغان- بخشدار مرکزی دامغان بابیان اینکه مشکل احداث بند خاکی مهماندوست دامغان کمبود اعتبار است، گفت: اعتبارات استانی جذب و پیگیری برای جذب اعتبار ملی در دستور کار قرار دارد.

ابوالحسن ایمانی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه مشکل احداث بند خاکی مهمان‌دوست دامغان که پیش‌تر نیز قول آن به مردم و کشاورزان داده‌شده بود، کمبود اعتبارات است، ابراز داشت: اعتبارات استانی جذب و پیگیری برای جذب اعتبار ملی در دستور کار قرار دارد.

وی بابیان اینکه در صدد هستیم مشکل اعتبارات برطرف و به‌زودی عملیات اجرایی بند خاکی از سوی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری دامغان احداث شود، افزود: با توجه به نقش این بندهای خاکی در کنترل سیلاب هنگام بارندگی امیدواریم تا قبل از فصل بارش مشکل رفع و دغدغه اهالی منطقه برطرف شود.

بخشدار مرکزی دامغان بابیان اینکه احداث بند خاکی روستای مؤمن آباد در شرق شهرستان نیز از مطالبات مردم و کشاورزان این منطقه است، ابراز داشت: پس از انجام مطالعات و جذب اختصاص اعتبار عملیات اجرایی این طرح آغاز خواهد شد.

ایمانی در ادامه تصریح کرد: با تلاش و پیگیری اداره منابع طبیعی و آبخیزداری دامغان و همکاری دادگستری و دادستان عمومی و انقلاب شهرستان هفت هزار هکتار از اراضی ملی تصرف‌شده در روستای مهماندوست رفع تصرف و به دولت بازگردانده شد.

وی افزود: یکی از اقدامات مؤثر در کمک به آبادانی و رشد و توسعه روستای مهماندوست انجام ۳۲ هزار متر آسفالت در سطح معابر روستا از سوی اداره بنیاد مسکن انقلاب اسلامی دامغان با همکاری شورای اسلامی و دهیاری روستا است.

بخشدار مرکزی دامغان بابیان اینکه پیشرفت روستاها و فراهم شدن زمینه رفاه مطلوب مردم در روستاها از مهم‌ترین اهداف بخشداری به شمار می‌رود، ابراز داشت: دهیاران به عنوان نمایندگان دولت در روستاها نیز به این موضوع توجه داشته باشند که جذب اعتبارات اختصاص‌یافته را پیگیری کنند.

ایمانی به ارتقا درجه دهیاری روستای مهماندوست از سوی استانداری سمنان و وزارت کشور اشاره و تصریح کرد: برای نخستین بار در سطح دهیاری‌های مصوب روستاهای دامغان درجه دهیاری روستای مهماندوست از چهار به شش ارتقا یافت.

وی بابیان اینکه بخش مرکزی دامغان ۴۶ روستا دارد که ۴۲ روستای آن دارای شورای اسلامی، ۳۲ روستا بخش دارای دهیاری مصوب و جمعیت این بخش ۲۳ هزار نفر است، افزود: دو شهر کلاته رودبار و دیباج در مجموع با ۱۰ هزار نفر جمعیت تحت پوشش بخش مرکزی قرار دارند.

کد خبر 5030264

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی IR ۱۴:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۱
      0 0
      کشاورزان و فعالین اقتصادی منطقه که از افتتاح این سد بهره مند خواهند شد می توانند تامین مالی بکنند و برای بازپرداخت پولشان عوضش یک سال یا به اندازه پولی که دادند بهشون آب مجانی یا کم بها تخصیص دهیم
    • علی IR ۱۴:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۱
      0 0
      تولیدکنندگانی که از حمایت ها قوه مجریه و قضاییه بهرهمند میشوند یا اینکه با کمک دولت احیا شده اند سالانه مطابق توان مالی خود پولی در قالب خیریه به استاندار و شهرداری منطقه خود بدهن برای عمران و آبادانی