دکتر عوض حیدرپور در گفتگو با خبرنگار مهر، درخصوص جایگزین کردن خط بقا به جای خط فقر افزود: مطرح کردن خط بقا بازگشتن به عقب و پاک کردن صورت مساله است بدین معنی که خط فقر هرچه باشد، خط بقا را بسیارکمتر از آن در نظر بگیریم و در این صورت خط بقا استاندارد ما برای کمک به نیازمندان می شود و در این شرایط تعداد افراد زیر خط فقر و نیازمند حمایت، بسیار کمتر از قبل خواهد شد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تاکید کرد: وقتی خط بقا عنوان می شود به سمتی می رویم که 3 و یا 4 میلیون از انسانهایی که در فاصله میان خط فقر و بقا قرار دارند از حمایت و پوشش سازمانها خارج می شوند البته فشار روی دولت کم می شود اما از نظر استراتژی به نفع جهان اسلام و ایران نیست.
حیدرپور با اشاره به اینکه مطرح کردن خط بقا برای تعدیل کردن شرایط است، گفت: به جای این امر باید اقداماتی در جهت بالابردن سطح رفاه عمومی و درآمد افراد انجام دهیم.
وی در خصوص عملکرد وزارت رفاه نیز افزود: در این وزارتخانه در طول 3 سال از آغاز فعالیت، تا کنون 3 وزیر جابجا شده اند به همین دلیل نیز نتوانسته به درستی انجام وظیفه کند و در اهدافش پیشرفتی داشته باشد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در مورد افراد زیر خط فقر در کشور اظهار داشت : آمار افراد زیر خط فقر بالاست و متاسفانه با افزایش نرخ تورم تعداد آنان افزایش نیز پیدا کرده است.
نظر شما