سعید امیدی در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه شرایط خاص و محدودیتهای کرونایی سبب توقف حرکتهای رو به رشد و پویایی مستمر این ورزش در زنجان نشده است، افزود: حضور مربیان و ورزشکاران زنجانی در طرح استعدادیابی کشور کویت در بستر فضای مجازی تحت نظر فدراسیون جهانی وزنهبرداری، یکی از فعالیتهای این هیئت طی ماههای گذشته بود.
وی با یادآوری اینکه این طرح استعدادیابی در بستر فضای مجازی برای رده سنی زیر ۱۰ سال با حضور ۱۱۶ شرکتکننده از ۱۴ کشور و از سه قاره اروپا، آسیا و آفریقا برگزار شد، تصریح کرد: ۱۴ ورزشکار از ایران نیز در این طرح داشتند.
رئیس هیئت وزنهبرداری استان زنجان با بیان اینکه در این طرح استعدادیابی، دو مربی زنجانی به نام علی نصرتی و محسن مبارکی، هر کدام یک فرد مستعد نونهال به نام مهدی حیدری و علی مهدوی را معرفی کردند، ادامه داد: در پایان این دوره، گواهی بینالمللی حضور در این طرح استعدادیابی مجازی با امضای دبیرکل فدراسیون جهانی و چندین داور بینالمللی، از جمله از کشور عراق و صربستان اهدا شد.
امیدی با اشاره به اینکه وزنهبردای زنجان در سایه همدلی و تلاش بیوقفه عوامل مرتبط با هیئت و همراهی علاقهمندان و با پشتیبانی ادارهکل ورزش و جوانان استان و فدراسیون وزنهبرداری، پیشرفت چشمگیری در سالهای اخیر داشته است، اظهار کرد: به طوری که مبتنی بر برنامههای دقیق و علمی استعدادیابی آغاز شده از سال ۹۲، مدالهای خوشرنگی در سطح جهانی توسط ورزشکاران با اخلاق زنجانی طی سالهای ۹۷ و ۹۸ و در سطوح آسیایی و جهانی کسب شد.
وی خاطرنشان کرد: در یک اتفاق کمنظیر و به واسطه حضور حداکثری ورزشکار در ترکیب تیمملی از یک استان طی خردادماه پارسال و در مسابقات جوانان جهان ۲۰۱۹ در فیجی، سه جوان آیندهدار زنجانی به نامهای حسین سلطانی، امیر عزیزی و محسن نجفی با کسب ۶ مدال برنز، تأثیر بهسزایی در قهرمانی تیمملی ایران داشتند.
نظر شما