۱۵ تیر ۱۳۸۶، ۱۴:۲۷

کارشناس ارشد وزارت آموزش و پرورش:

نظام تعلیم و تربیت با یافته های سایر علوم بیگانه است

نظام تعلیم و تربیت با یافته های سایر علوم بیگانه است

در نظام تعلیم و تربیت کشور استفاده از یافته های سایر علوم مانند پژوهش های مربوط به مغز و عصب شناختی کاربرد چندانی ندارد .

دکتر رخساره فضلی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره چگونگی ارتباط نظام آموزش وپرورش کشور با اکتشافات سایر علوم ادامه داد : کمرنگ بودن این ارتباط منجر به تربیت دانش آموزان منفعل می شود .

متخصص روانشناسی تربیتی افزود : درپژوهش های وابسته به فعالیت های مغزی محققان اتفاقات حافظه را در هنگام حل مسائل مختلف مورد بررسی قرار می دهند. آنان در این تحقیقات می خواهند بدانند آیا درگیر شدن با مساله به حل آن می انجامد یا هدف رسیدن به پاسخ، فرآیند حل موضوع را به وجود می آورد .

کارشناس ارشد وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان ساخت : این درحالیست که بیشتر معلمان و نه همه آنان برای مسائل راه حل های خود را از دانش آموزان می خواهند ودرغیر این صورت از آنان نمره کم می کنند .

وی تصریح کرد : چنانچه معلمان با پژوهش های مغزی آشنا باشند به دانش آموزان اجازه می دهند یادگیری خلاق داشته باشند و راه حل های خود را ارائه دهند .

به گفته متخصص روانشناسی تربیتی، سبک نظام یافته ، قاعده مند وسنتی تعداد زیادی از معلمان موجب شده تا دانش آموزان علاقه چندانی به حضور در مدارس نداشته باشند .

کارشناس ارشد وزارت آموزش وپرورش تاکید کرد : در دوره های آموزشی ضمن خدمت  معلمان توجه به خلاقیت ها نیزگنجانده شده است .

وی گفت : معلمان می دانند حتی اگر در کلاسی متراکم 4 نفرهم سبک نوآورانه داشته باشند باید برای پرورش این خلاقیت ها تلاش کنند اما متاسفانه هنوز این آموزش ها  به تغییر نگرش جدی در آموزگاران تبدیل نشده است.

کد خبر 512953

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha