به گزارش خبرنگار مهر، رضا صالحی امیری ظهر یکشنبه در کارگروه ورزش استان فارس بیان کرد: یکی از برنامههای که این کمیته برای معرفی فرهنگی ایران دارد اعزام گروههای فرهنگی برای معرفی هرچه بیشتر فرهنگ ایرانیان به جهانیان است.
وی در ادامه تاکید کرد: در سیاست گذاریهای اجتماعی، ورزش به عنوان یکی از کانونهای اثربخشی قدرت در این حوزه تحلیل میشود این در حالی است که ورزش میتواند عاملی برای غرور غیرت و مشخص کردن هویت ملی هر کشور باشد این در حالی است که ورزش در عرصه ملی به معنای قدرت یک کشور در جهان است.
رئیس کمیته ملی المپیک خاطرنشان کرد: کسب مدالهای قهرمانی توسط ورزشکاران ایران باعث خواهد شد که بیش از ۴ میلیارد نفر انسان تحت تأثیر قدر قدرت ایرانیان قرار بگیرند و این در حالی است که کمیته المپیک در نظر دارد در راستای حمایت از ورزشهای قهرمانی و حرفهای، کمیته فرهنگی با حضور ۱۰ دستگاه ایجاد کند.
او در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: شیراز و فارس فراتر از هویت قهرمانی، هویت تمدنی و هویت فرهنگی ماست و از این منظر مدال آوری در فارس نسبت به سایر نقاط ایران متفاوت است.
معاون وزیر ورزش و جوانان همچنین اضافه کرد: در شرایطی که مردم در شرایط اقتصادی، فقر و حاشیه نشینی و ترس از کرونا به سر میبرند میتوانیم از طریق ورزش کام و ذائقه مردم را تغییر دهیم و ورزش در کرونا میتواند یاری باشد در کنار خانوادهها.
وی تاکید کرد: باید ورزش به عنوان بخشی از سبد خانوار تعریف شود تا ورزش عضو لاینفکی از خانوادههای ایرانی باشد این در حالی است که شیوع کرونا باعث شد در زمینههای روحی و جسمی متحمل خسارتهای مختلفی شویم.
صالحی امیری در خصوص اجتماعی کردن ورزش نیز تاکید کرد: یکی از رویکردهای ورزش و حمایت از ورزشکاران، اجتماعی کردن ورزشها است از این رو ما نتوانستیم این ورزش را اجتماعی کنیم زیرا اگر ورزش اجتماعی شود باعث ایجاد نشاط اجتماعی خواهد شد البته لازم به ذکر است که دولت در ایجاد نشاط اجتماعی ناتوان است.
او تاکید کرد: دستگاههای مختلف باید نقش خود را در ایجاد نشاط اجتماعی بیش از گذشته نشان دهند تا شاهد نشاط اجتماعی در میان ورزشکاران و خانواده آنان باشیم.
صالحی امیری بیان کرد: همه صنایع در دنیا مسئولیت اجتماعی در حوزه ورزش را متقبل شدهاند یا به عنوان نمونه موجی از سلامت اجتماعی را شهرداریها در دنیا به ارمغان آوردهاند، لذا ما هم نیازمند نگاه جدید به توسعه ورزش در ایران هستیم و مدال بهانه است، چرا که هزاران سکه کسب کنیم اما اگر در حوزه معرفتی و انسانی توسعه پیدا نکنیم هیچ ارزشی ندارد.
رئیس کمیته ملی المپیک با اشاره به اینکه اثر ماندگاری که ورزشکاران میتوانند در خاطرهها ایجاد کنند کسب مدال است اما این موضوع به معنای مانایی آنان نخواهد بود اضافه کرد: ورزشکاران با منش و روش پهلوانی میتوانند در جامعه ماندگار شوند و لازم به ذکر است که هیچگونه تبعیضی در ورزش وجود نداشته و تبعیض جنسیتی در ورزش ایران را به کلی تکذیب میکنیم.
او با بیان اینکه ورزش میتواند در این شرایط سخت نگاهها را تغییر دهد و خانوادهای بانشاط پرورش دهد، خواستار تعریف ورزش در سبد مصرف خانوار ایرانی شد.
نظر شما