۲۸ بهمن ۱۳۹۹، ۱۷:۰۷

مومن واقفی: ورود ایران کیش به شاپرک ۲ قدرتمند بود

مومن واقفی: ورود ایران کیش به شاپرک ۲ قدرتمند بود

در بحث شاپرک ۲ ایران کیش اولین شرکتی بود که اعلام آمادگی کرد و هم راستا با شرکت خدمات، مسیر را پیمود تست ها را پشت سر گذاشت و ارتقای سوئیچ شکل گرفت. در این زمینه هم افزایی خوبی وجود داشت.

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، نوش آفرین مؤمن واقفی نماد یکی از زنان موفق در عرصه مدیریت حرفه ای درکشور است. او این بار در ردای مدیر عاملی هلدینگ فناوری بانک تجارت به گفت وگوی با ما می‌نشیند. از او درباره همکاری‌های اخیر ایران کیش و شرکت خدمات انفورماتیک سوال می‌کنیم و البته گریزی به تعاملات اخیر با بانک تجارت هم می زنیم. او از حضور پرفروغ ایران کیش در شاپرک ۲ می‌گوید و البته اتفاقات خوبی که در مباحثی مانند احزار هویت غیرحضوری، آسان پرداخت و.... رخ داده است.

خانم مؤمن واقفی برای اولین بار است که همکاری یک شرکت پرداخت با شرکت خدمات انفورماتیک صورت می‌گیرد؛ چرا ایران کیش برای این کار انتخاب شده است؟

ایران کیش شرکتی است که همواره توانسته نقش پیشرو در فضای صنعت پرداخت کشور داشته باشد. طبیعی است که این نقش ویژه، شرکت‌های بزرگ را به همکاری با ایران کیش ترغیب می‌کند. شرکت خدمات انفورماتیک به نوعی پیمانکار بانک در بحث نگهداری مرکز سوئیچینگ است اما در حال حاضر این تمایل وجود دارد تا زمینه‌های همکاری بیشتری را فراهم کنیم. انتخاب ایران کیش نیز در این زمینه به دلیل پیشرو بودن این شرکت در فضای بازار و طرح‌های نوآورانه ای است که می‌دانیم در یکسال اخیر همکاران ایران کیش با جدیت دنبال می‌کنند. به نظر می‌رسد این تعامل می‌تواند تحول خیلی خوبی را هم در صنعت پرداخت و هم برای بانک تجارت به عنوان یکی از سهامداران عمده ایران کیش رقم بزند.

چه قدر مبحث شاپرک ۲ در این همکاری‌ها مطرح است؟

در بحث شاپرک ۲ ایران کیش اولین شرکتی بود که اعلام آمادگی کرد و هم راستا با شرکت خدمات، مسیر را پیمود تست‌ها را پشت سر گذاشت و ارتقای سوئیچ شکل گرفت. در این زمینه هم افزایی بسیار خوبی وجود داشت، البته ورود اولین شرکت پرداخت در این زمینه نیز بار مسائل فنی قابل توجهی به سمت ایران کیش آورد. اما تیم این شرکت از عهده حل آن به خوبی برآمد. از سویی دیگر امیدواریم که بتوانیم این فضای پیشرو را با همکاری و تعاملی که با شرکت خدمات انفورماتیک داریم ادامه دهیم.

تعاملات ایران کیش با بانک تجارت تا چه میزان اهداف این شرکت و بانک را به صورت توأمان محقق می‌کند؟

شرکت ایران کیش جدای از نقشی که به عنوان یک شرکت PSPدر حوزه شبکه پرداخت دارد نقش ویژه ای هم در گروه شرکت‌های فن آوری هلدینگ بانک تجارت داشته، موضوعی که کمک شایان توجهی به ما در حوزه سرویس‌های ارزش افزوده خواهد کرد. با توجه به تجربه خیلی خوب و در واقع پتانسیل سرمایه‌های انسانی بسیار ارزشمندی که در ایران کیش وجود دارد این شرکت هم در نوآوری و هم در ارائه سرویس‌ها به صورت چابک، نقش خیلی خوبی را توانسته ایفا کند، این دو ویژگی نوآوری و چابکی برای بانک تجارت، خلق ارزش ویژه ای داشته است.

ایران کیش در بحث احراز هویت غیرحضوری تا چه میزان خواسته بانک تجارت را تحقق بخشید؟

یکی از ویژگی‌های خیلی خوبی که این شرکت در بحث احراز هویت غیر حضوری داشت، تولید صفر تا صد و بومی سازی این محصول بوده است. این ویژگی را خیلی از شرکت‌ها ندارند و عموماً از محصولات خارجی استفاده می‌کنند. اما در ایران کیش محصول بومی داریم که کار علمی بسیار خوبی هم روی آن صورت گرفته است. ایران کیش روی مباحثی مانند ETF و دارو پراخت یا آسان خرید هم تعاملات بسیار خوبی با بانک تجارت انجام داده آنچه که وجود دارد ترکیب ایده‌های خلاقانه و به چابکی رساندن این ایده‌ها و تبدیلش به محصول است که همگی از ویژگی‌های بارز ایران کیش به شمار می‌آید و جا دارد از زحمات تک تک همکاران عزیز، مدیریت و هیئت مدیره محترمشان تشکر کنم.

بانک تجارت به واسطه پتانسیل‌هایی که در ایران کیش هست نگاه ویژه ای به این شرکت دارد و تاکنون پاسخ این نگاه ویژه را نیز به بهترین نحو گرفته است. در حوزه توسعه محصولات نرم افزاری از تجربه قبلی ایران کیش برای توسعه یکسری از محصولات استفاده می‌کنیم که با برند بانک تجارت عرضه خواهد شد اما در واقع از زحمات ارزشمنددوستان ایران کیش بهره می بریم.

مزیت ایران کیش نسبت به سایر شرکت‌ها را در چه می‌بینید؟

واقعیت این است که مهمترین مزیت رقابتی، ترکیب دو ویژگی نوآوری و چابکی است و اینکه محصولات نوآورانه را در حوزه فناوری‌های نوین در یک بازه زمانی کوتاهی به محصول می‌رساند. تبدیل ایده به محصول در زمان اندک و تجربه دوستان متخصص ایران کیش از جمله این مزیت هاست.

پیشتر بازدیدی هم از واحد نگهداری و تعمیرات ایران کیش داشتید؛ نظرتان در این باره چیست؟

کاری که در نگهداری و تعمیرات انجام می‌شود از دو جنبه خیلی مهم است. نخست اینکه در این واحد، خط تولید نگهداری و رفع اشکال پوزها را به وجود آوردیم. اما ویژگی مهمتر که می‌توانیم به آن اشاره کنیم بومی سازی دستگاه هاست.

یکی از سیاست‌های ایران کیش در سال ۹۹ توجه ویژه روی IPG بوده است؛ چه قدر این توجه فایده عملی داشت؟

طبیعتاً آینده دستگاه‌های پرداخت به سمت درگاه‌های غیرحضوری و سرویس‌های موبایل پیش می‌رود. این سیاست از یک سال پیش مورد توجه ایران کیش هم بوده است. خوشبختانه ما می‌بینیم که بخشی از اهدافی که دراین مسیر تعریف کرده بودیم محقق شده است. در IPG هم شاهد رشد ایران کیش بودیم که امیدوارم این روند ادامه پیدا کند. با بازاریابی و استراتژی‌های مشخص این حوزه مسیر طی می‌شود فکر می‌کنم که ما سال آینده سهم خیلی خوبی در بازار و در حوزه تراکنش‌های غیرحضوری داشته باشیم.

آینده ایران کیش در سال ۱۴۰۰ را چه طور می‌بینید؟

آینده ایران کیش قطعاً به وجود سرمایه‌های انسانی، مدیریت ارشدی که فضا را راهبری می‌کند و خوشبختانه هیئت مدیره همراهی که تمام تلاششان را برای بهبود روزافزون به کار می‌برند بستگی دارد. در حال حاضر این هم افزایی در داخل بانک وجود دارد و آن نوآوری و خلاقیتی که مستلزم حیات شرکت‌هایی مثل ایران کیش است نیز به شدت در این شرکت دیده می‌شود. من فکر می‌کنم که این شرکت به زودی می‌تواند بهترین جایگاه‌های در صنعت پرداخت کشور را از آن خود کند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5148633

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha