علی اکبر کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره حادثه اخیر نطنز، اظهار داشت: حوادثی که در صنایع هستهای ما به ویژه در نطنز اتفاق افتاده است، نشان میدهد که دقت لازم در بحث مقابله با جریان نفوذ و عوامل نفوذی در صنایع هستهای ما صورت نگرفته است.
وی بیان کرد: جا دارد که هم سازمان انرژی اتمی و هم سایر دستگاههای ذیربط شدت عمل بیشتری برای مقابله با توطئهها، دسیسهها و ضربههای تخریبی که به صنایع هستهای کشورمان زده میشود، داشته باشند.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مقام معظم رهبری بارها تاکید فرمودهاند که مراقب جریان نفوذ باشیم و بر این اساس، لازم است که با جریان نفوذ در کشور و به ویژه در جاهای حساس از جمله صنایع هستهای مقابله جدی شود.
کریمی ادامه داد: همه شاهد هستیم که همزمان با مذاکراتی که درباره بحث هستهای در حال انجام است، چنین تخریبها و توطئههایی علیه کشورمان انجام میشود که این مسئله مصداق بارز فرمایش رهبر معظم انقلاب است مبنی بر اینکه همین دیپلماتهای پشت میز مذاکره، همان تروریستها هستند و در حالی که پشت میز مذاکرات با لبخند مینشینند، عوامل خشنی هستند که اقدامات تخریبی انجام میدهند و همزمان با انجام مذاکرات، از پشت به ملت ایران خنجر میزنند.
نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما نباید به لبخند دیپلماتهای غربی در مذاکرات دلخوش کنیم و باید بدانیم که آنان هدفی جز نابودی کامل صنعت هستهای و توانمندیهای ملت ایران در عرصههای علمی و صنعتی ندارند.
کریمی افزود: نباید وعدههایی که از سوی غربیها داده میشود، باعث دلخوشی مذاکرهکنندگان شود چرا که تجربه ثابت کرده است که آنان همواره به دنبال اتلاف وقت و گرفتن فرصت از ما هستند و نباید به آنان اجازه دهیم که با وعدههای توخالی خود این هدف را محقق کنند.
نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت راستیآزمایی اقدامات آمریکا در لغو تحریمهای ایران، اظهار داشت: سیاست صریح و مشخص جمهوری اسلامی ایران این است که کلیه تحریمها به طور کامل برداشته شود و بعد راستیآزمایی کنیم و پس از آن به تعهدات برجامی خودمان بازگردیم.
وی یادآور شد: این در حالی است که اخیراً آمریکاییها به صراحت اعلام کردند که برداشتن همه تحریمهای ایران امکان پذیر نیست و در شرایطی که آنان چنین مباحثی را مطرح میکنند، قطعاً دادن پالسهای مثبت و خوشبینانه در مذاکرات به غربیها، با واقعیتهای حاکم بر صحنه مذاکرات مطابق نیست و مغایرت دارد.
نظر شما