دکتر سیدحسن امامی رضوی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این کاهش بودجه نگرانی هایی را مانند سال گذشته در پرداخت حقوق ایجاد کرده است و همین مسئله موجب شده تا برای گسترش، بازسازی و توسعه تجهیزات آموزشی نیز نتوانیم برنامه های خود را به پیش ببریم .
وی یاد آور شد: دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان قدیمی ترین دانشگاه کشور نیاز به سرمایه گذاری های وسیعی دارد. در حال حاضر دانشجویان پزشکی در ساختمانی با قدمت 70 سال درس می خوانند و در این سال ها هیچ ساختمان جدیدی به مجموعه پزشکی اضافه نشده است این در حالی است که آموزش های لازم با توجه به تعداد زیاد دانشجویان تحصیلات تکمیلی در فضای کنونی دانشکده به سختی انجام می گیرد.
رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت : دانشگاه برای دانشکده پزشکی به دنبال فضای مناسب تری است که پس از ساخت به طور کامل تجهیز شود.
وی تجهیزات دانشکده پزشکی تهران را تجهیزات فرسوده ای دانست و افزود : تجهیزات فعلی نیاز دانشجویان این دانشکده را برآورده نمی کند. این مشکل در بخش های بالینی هم وجود دارد و به دلیل تفکر غلط خودگردانی بیمارستان های دانشگاهی عملاً سرمایه گذاری آموزشی در بیمارستان ها انجام نشده است و این تصور غلط که بیمارستان آموزشی به دلیل دریافت حقوق اعضای هیئت علمی باید سوبسید به دانشکده ها بدهند باعث مشکلاتی شده است.
امامی رضوی تأکید کرد: افت شدید در بیمارستان آموزشی موجب نگرانی اعضای هیئت علمی شده است که دستیاران و دانشجویان آموزش های لازم را به دلیل نبود تجهیزات لازم به خوبی نمی بینند و فارغ التحصیل می شوند. ما باید باور کنیم اگر می خواهیم فارغ التحصیلان کارآمد و باسوادی را داشته باشیم باید در آموزش سرمایه گذاری کنیم.
وی آموزش را یک موضوع هزینه بر اما پر بازده برشمرد و گفت: اگر دانشجویان علوم پزشکی باسوادی داشته باشیم نفع آن را مردم می برند و اگر به خوبی آموزش نبینند نیز هزینه آن را باید مردم پرداخت کنند.
رئیس دانشکده پزشکی تهران اظهار داشت: بیشترین سرمایه گذاری باید در آموزش انجام گیرد زیرا ما به عنوان یک کشور در حال توسعه بهترین سرمایه گذاری را باید در بخش آموزش انجام دهیم تا فارغ التحصیلان کارآمدی داشته باشیم.
نظر شما