به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی انتشارات شهید کاظمی، کتاب «این پسر من است» زندگی مستند داستانی شهیدان رسول و مهدی جعفری نوشته ندا رسولی به زودی توسط انتشارات خط مقدم روانه بازار نشر میشود.
کتاب پیشرو با اینجملات آغاز میشود: «یک وقتهایی اتفاقهای زندگی آدمها به همان سادگی که میشنوی نمیتواند باشد. اینکه یک نفر تصمیم بگیرد در دههی دوم زندگیاش یکدفعه کشور و وطنش را ترک کند و دست زن و پسرِ هفتهشت ماههاش را بگیرد و به همه بگوید ایران را دوست دارم که میروم، ساده است ولی پشت این سادگی هزار دلیل حتماً بوده که آن آدم را رمانده و دور کرده از وطنش…»
این کتاب روایتی داستانی است که به فراز و فرودهای مهمِ زندگیِ پدر و پسری افغانستانی به نامهای رسول و مهدی جعفری میپردازد. فراز و فرودی که ابتدایش مهاجرت از افغانستان به ایران است و بعد تلاش برای زندگی در ایران و سپس رزم در سوریه. جنگ چکیده زندگی این پدر و پسر است و گویی در سراسرِ زندگیِ آنها سایه افکنده و هر بار به نوعی خودش را نمایان میسازد. در بخشهایی از این کتاب به روایاتی از زندگی مردمِ جنگزده سوریه نیز اشاره شده است که تأثیرگذار است. چینش وقایع کتاب، فرم و نثر روان و خوشخوانِ نویسنده، این کتاب را داستانی کرده است؛ داستانی که میدانیم روزی اتفاق افتاده است و شخصیتهایش در اطرافمان میزیستهاند.
ندا رسولی متولد ۲۱ دی ماه ۱۳۶۱، فارغ التحصیل رشته شیمی آزمایشگاهی است. او از اواخر سالهای دبیرستان و دانشگاه با شعر به حیطه ادبیات وارد میشود، اما در ادامه، ادبیات داستانی را به شکل جدی انتخاب میکند.
سال ۹۷ با رمان «هیچ کس این زن را نمی شناسد» به جامعه ادبی معرفی می شود، «هیچ کس این زن را نمیشناسد» توسط انتشارات نیستان منتشر شده است، که رمانی امروزی، عاشقانه و تاریخی و مربوط به جنگ جهانی دوم و تبعات آن از جمله ورود متفقین به ایران و قحطی و… است که نامزد جایزه ادبی بوشهر و برگزیده کتاب سال البرز شد.
بسیاری از داستان کوتاههای او در جشنوارههای ادبی کشور برگزیده شدهاند. از جمله: جایزه ادبی یوسف، جشنواره داستانهای بومی البرز، جشنواره داستان کوتاه ملی اراک، جشنواره داستان کوتاه اقتباس، جشنواره ایران من، جشنواره حریم عشق، جشنواره سربازانِ وطن و… او هم اکنون جزو منتقدانِ پایگاه نقد داستان کشور است و سابقه همکاری با مجله رشد در کارنامهاش دیده میشود.
نظر شما