به گزارش مهر به نقل از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان، طه هاشمی افزود: پنج پایگاه پژوهشی درکشورانتخاب شده که اصفهان به عنوان محور مرکزی است و دیگر پایگاه های پژوهشی سازمان خراسان بزرگ ، پایگاه خزر، غرب کشور و خلیج فارس است.
وی تصریح کرد: قرار است، فعالیت های پژوهشی سازمان در این پژوهشگاه ها مورد بررسی قرار گیرد.
این مسئول، ارتباط علمی با دانشگاه های داخلی و خارجی را از جمله اهداف پژوهشگاه ها ذکرکرد و بیان داشت: اصفهان به عنوان پایگاه پژوهشی مرکزی است و استانهای همجوار را زیر پوشش خود قرار خواهد داد .
وی با اشاره به اینکه کشورهای همسایه به جای هویت سازی به هویت دزدی پرداخته اند، افزود: فعالیت های پژوهشی می تواند به شناخت مجموعه حوزه تمدنی کشور کمک کند و این مجموعه های ارزشمند را مستند نگاری کند.
در بخش دیگری از این مراسم رئیس سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت: پژوهش سال های متمادی مورد بی مهری قرار گرفت این درحالی است که بیش از 70 درصد فعالیت های سازمان در حوزه پژوهشی است، که بر اساس اهداف و ماموریت های سازمان صورت می گیرد.
وی اظهار داشت: 83 پروژه پژوهشی در پایگاه های میراث فرهنگی استان اصفهان بررسی می شود که از این تعداد 10 پروژه مربوط به نقش جهان است.
بکتاش از جمله موارد مورد نیاز به بررسی و پژوهش را بحث فن آوری و نانوتکنولوژی، مستند نگاری محور فرهنگی، تاریخی، آسیب شناسی سی و سه پل، مدل سازی سی و سه پل، مدل سازی کل محور فرهنگی و تاریخی ذکر کرد.
نظر شما