به گزارش خبرگزاری مهر، محمد تقی فتحی گفت: به همت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع دادگستری زنجان زمینه اشتغال ۱۹۲ معتاد بهبود یافته فراهم شد که این افراد در ۳ کارگاه در حوزههای صنایع دستی و جوشکاری فعالیت میکنند.
وی با بیان اینکه این معاونت در سال ۱۳۹۹ رتبه دوم کشوری را در همه حوزهها با اجرای صد درصدی برنامهها کسب کرد افزود: سال جاری ۳۵ برنامه ابلاغی از مرکز در استان اجرایی و یا در حال اجراست اظهار داشت: آموزش ۲۳ مهارتهای زندگی با عنوان سبک زندگی اسلامی برای همه خانوادهها بصورت مجازی برگزار شد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان زنجان با بیان اینکه توجه به امور زندانیان با برگزاری کارگاههای متعدد در زندان برای همه زندانیان را از دیگر برنامههای معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استان برشمرد و تأکید کرد: برگزاری این کارگاهها با عنوان اصلاح و باز اجتماعی کردن زندانیان در قالب طرحهای هور و هجرت برای تماهی زندانیان اعم از آقایان و خانمها آثار بسیار خوبی در عدم بازگشت مجدد افراد به زندان داشته است.
فتحی اجرای اردوی مصلحین و حکمین قرآنی برای زوجین در شرف طلاق را از دیگر برنامههای مدون و مستمر معاونت اجتماعی برشمرد و عنوان کرد: این دورهها با حضور ائمه جمعه، ریش سفیدان و معتمدین استان برگزار میشود که در این حوزه رتبه برتر کشور را کسب کردهایم.
معاون اجتماعی دادگستری استان از برگزاری دوره آموزشی با عنوان دوره باز آموزی ویژه قضات و مشاورین دادگاه اطفال به همت این معاونت خبر داد و گفت: در این دوره آموزشهای لازم در خصوص استفاده قضات از مجازاتهای جایگزین حبس که مورد تأکید رئیس قوه قضائیه نیز میباشد ارائه میشود.
فتحی در ادامه از فعالیت مرکز مهر خانواده در زنجان خبر داد و گفت: توسعه کمی و کیفی مرکز ملاقات فرزندان طلاق در این مرکز از بر نامههای مهم معاونت اجتماعی است که در این راستا ۲۰۰ نفر از فرزندان طلاق در این مرکز مشاوره میشوند که با این اقدام تعدادی از زوجهایی که طلاق گرفتهاند مجدداً به زندگی مشترک برگشتهاند که اقدامی ارزشمند است.
وی از راه اندازی سامانه تصمیم در ۴ شهرستان استان با همکاری بهزیستی استان خبر داد و بیان کرد: در این سامانه زوجهایی که اختلاف دارند ابتدا به این مرکز ارجاع در چندین مرحله خدمات مشاوره توسط مشاورین خبره و توانمند بهزیستی استان انجام میشود که در این راستا ۱۴ درصد مراجعین و متقاضیان طلاق منجر به سازش و انصراف از طلاق شدهاند که آمار بسیار خوب و امیدوار کنندهای است.
فتحی از کاهش جرایم خشن در استان طی ۶ ماهه سال جاری در استان خبر داد و افزود: عوامل اصلی این خشونتها اعم از مشکلات اقتصادی، بیکاری و مبلمان شهری است که در این راستا نیازمند توجه به حل مشکلات اقتصادی، ایجاد اشتغال و توجه به برطرف کردن معضلات هستیم.
معاون اجتماعی و پیشگیری ازو قوع جرم دادگستری زنجان بابیان اینکه عدم آگاهی مردم از قوانین و مسائل حقوقی بخصوص در قانون معاملات منجر به بروز برخی مشکلات و به تبع آن افزایش ورودی پرونده به دادگاهها شده است اعلام کرد: ترویج قانون مداری و توجه به قانون در انجام معاملات امری لازم و ضروری است که حسب دستور رئیس کل دادگستری استان ۳ برنامه فوق العاده در موضوع کنترل ورودی پرونده به محاکم با ارائه راهکار با ابلاغ به رؤسای حوزههای قضائی در حال اجراست.
فتحی اظهار داشت: در ۶ ماهه سال جاری روند کاهش ورودی پرونده به محاکم مواجه هستیم که این کاهش در حال حاضر سه دهم درصد است که امیدواریم با ارجاع پروندههای با موضوع تصادفات مواد ۷۱۴و ۷۱۶ قابل سازش به شورای حل اختلاف شاهد کاهش بیشتر ورودی پرونده به محاکم باشیم.
وی با اشاره به اینکه در حوزه تغییر کاربری در امور اراضی ملی با ابلاغ نامهای به امور اراضی استان در خصوص اقدامات پیشگیرانه در خصوص ساخت و سازهای در قالب تبصره ۲ ماده ۱۰ شاهد کاهش ۲۷ درصدی ورودی پرونده در این خصوص به محاکم هستیم.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استان زنجان از برگزاری منظم جلسات شورای پیشگیری از جرم در استان و همه شهرستانها خبر داد و بیان کرد: در این جلسات که با حضور مسئولان شهرستانها برگزار میشود آسیبهاو معضلات هر شهرستان مورد بررسی و تصمیمات لازم با تقسیم کار برای پیگیری و ارائه گزارش برای هریک از اعضا اتخاذ میشود.
نظر شما