به گزارش خبرنگار مهر، وزیر بازرگانی در مراسم نخستین جایزه سرآمدی شرکت های برتر مسلمان با تاکید بر یکسان سازی نظام اقتصادی کشورهای اسلامی، گفت: در شرایط فعلی یکسان سازی نظام اقتصادی کشورهای اسلامی به عنوان یک ضرورت مطرح است؛ به نحوی که زمینههای لازم برای توسعه اقتصادی بین این کشورها فراهم شود.
سیدمسعود میرکاظمی گفت: باید برای رفع موانع گسترش همکاری اقتصادی میان کشورهای اسلامی و نیز حذف موانع غیرتعرفه ای، رابطه تجارت آزاد و برقراری رابطه ارگانیک بین مناطق آزاد این کشورها تلاش کرد.
به گفته وی، چنانچه همه عوامل به خوبی برنامه ریزی شود، می توان به بازار مشترک، پول واحد و دیگر موارد مشترک بین کشورهای اسلامی دست یافت.
وی تصریح کرد: تضمین و تسهیل سرمایه گذاری متقابل در سازمان کنفرانس اسلامی و ایجاد تسهیلات گردشگری و تقویت پیمان های منطقه ای و تبادل هیئت های تجاری باید در دستور کار برای گسترش همکاری های اقتصادی کشورهای اسلامی قرار گیرد.
وزیر بازرگانی گفت: در حال حاضر ساختارهای اقتصادی کشورهای مسلمان با یکدیگر متفاوت است و از 57 کشور مسلمان، 38 کشور جز کشورهای در حال توسعه و بقیه کشورهای کمتر توسعه یافته هستند. از این میان نیز 19 کشور ارتباط مستقیم و غیرمستقیم با نفت دارند.
نظر شما